berita

Suami Kahwini Kekasih Lama & Bawa Menetap Bersama. Wanita Ini Tertekan Sehingga…

October 10th, 2015 | by Wan
Isu & Kontroversi

gunaa

Baru-baru ini menerusi ruangan inbox, sekali lagi kami menerima satu kisah yang menyayat hati di mana suami kahwin lain kerana alasan si isteri lambat mengandung. Lebih menyakitkan, si suami berkahwin dengan bekas kekasih.

Itu tak cukup menyakitkan hati lagi, baca kisah selanjutnya ini. Mohon semua bawa bersabar dan bertenang.

Suami kahwin dengan kekasih lama

doaa

Kisah di kongsi oleh pengguna Facebook di statusnya semalam dan mendapat perhatian ramai terutama wanita.

Minta pandangan.
Kwn sy sedang dlm kesedihan dan xtau nk buat apa n sgt2 mintak pendapat.skrng dia tengah pregnant dlm 4 bulan.kawen dgn pilihan hati.kemudian dia lmbt skit pregnant then husband dia balik pd ex dia semula.dia dpt tau n mengamuk sakan.then suami dia masih berhubung last skali suami minta izin kawen lain.dia xbenarkan tp suami dia mendesak jugak akhirnya dia setuju sbb syg sgt kt suami dia.then dia dpt tau dia mengandung.tp suami ttp nk kawen lain.akhirnya dia setuju

Suami bawa balik madu & tinggal bersama

Screen Shot 2015-10-09 at 2.46.33 PM

2 bulan suami dia kawen kt siam and dia ade skali.skrng suami dia bawak balik bini muda and duduk sekali dirumah dia.maknanya satu rumah dua istrri.kwn sy cube bertabah tp xdpt memandangkan rumah yg dia duduk skrng ni kwn sy byr bulan2.mcm suami dia n bini muda duduk free2 je.and skrng kwn sy tengah alahan teruk.tp suami dia mcm xpeduli sgt sbb masih tgh mood pengantin bru ngn bini muda so asyik berkepit je

Lari ke kampung tapi suami…..

Screen Shot 2015-10-09 at 2.43.19 PM

xtahan dgn situasi tinggal serumah kwn sy lari balik kg.skrng suami dia ckp klu dia xblik umah semula suami nk ceraikan dia.dia sgt syg suami dia tp xsanggup duduk sekali.nk duk asing suami xde duit nk cri rumah utk bini muda.
Tolong bg pendapat mcm mana nk selesaikan coz sy klu bg pendapat emosi sgt as perempuan.kesian kwn sy..

Menurut wanita ini kawannya benar-benar buntu bagaimana mahu menyelesaikan masalah ini. Apa pendapat korang?

Sumber : Nurulbadiah Lai

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×