berita

Tak Kisah Dikritik Netizen, Ogy Ahmad Daud Tegaskan Elly Mazlein Memang ‘Berdrama’

November 9th, 2016 | by Wan
Isu & Kontroversi

ohbulanellyogy

Walaupun dikecam hebat oleh netizen gara-gara mengkritik persembahan Elly Mazlein dalam rancangan Gegar Vaganza, Ogy Ahmad Daud tetap dengan pendiriannya.

Artikel Berkaitan : Lantang Kritik Elly Mazlein Di Gegar Vaganza 3, Ogy Ahmad Daud ‘Diserang’ Netizen

Menerusi laporan Harian Metro, Ogy mengakui sudah ‘lali’ dengan kecaman sindirian dan kecaman yang dilemparkan netizen.

Memang drama semata-mata

elly

Dia pernah berlakon dalam drama arahan saya dan saya kenal siapa dia. Apa yang dilakukannya di atas pentas GV3 adalah ‘dramanya’ semata-mata.

Tambah Ogy lagi, Elly bukan lah sesiapa dalam industri musik yang perlu diberikan perhatian. Berikutan dikecam hebat oleh peminat Elly Mazlein, Ogy berkata dia langsung tidak terjejas dengan komen negatif yang dilemparkan, sebaliknya simpati melihat ketaksuban mereka mempertahan penyanyi itu.

Mereka menghina dan melemparkan komen-komen negatif terhadap saya. Sepanjang empat dekad berada dalam industri hiburan, saya sudah berdepan pelbagai ancaman. Bagi saya, apa yang berlaku ini ibarat hembusan angin yang tidak memberi apa-apa kesan kepada diri saya.

Saya memang tidak suka melayan komen-komen pengikut yang mindanya tidak merdeka. Saya hanya akan bercakap dengan individu yang mempunyai akal fikiran.

Sumber : Harian Metro

SKIP THIS AD ×