berita

Tak Perasaan Kongsi Video Dedah Aurat Depan Al-Quran, Reen Rahim Terima Teguran

February 15th, 2021 | by Amat
Kini Trending

Sejak kebelakangan ini, pelakon Reen Rahim sering berkongsikan aktiviti hariannya bersama keluarga di laman YouTube termasuk content mambaca al-Quran bersama-sama ibunya.

Artikel berkaitan: Siap Pegang ‘Hanger’, Netizen Geli Hati Tengok Gelagat Ayah Pantau Reen Rahim Mengaji

Terbaru, dia ada memuatnaik video mengaji bersama ibu dan video tersebut ditegur netizen disebabkan oleh soal pemakaiannya yang dianggap tidak sopan.

Reen minta maaf semua

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

Difahamkan, perkara itu disedari oleh bapa saudaranya yang menghantar teguran tersebut menerusi Whatsapp. Perkara tersebut turut dinasihati oleh ibu kepada pelakon ini supaya memotong bahagian tersebut.

Akur dengan kesilapannya, akhirnya Reen Rahim memohon maaf dan menitipkan ucapan terima kasih kepada semua penonton atau mana-mana pihak yang telah menegur perkara itu.

Maaf semua yang dah tengok YouTube tadi. Terima kasih atas teguran. Reen manusia biasa. Reen terlepas pandang. Nanti Reen up balik after cut uminurut belakang tu.

Disuruh mengaji

Menyedari perkara itu, Reen Rahim bagaimanapun telah memotong bahagian yang mendedahkan auratnya ketika berdepan dengan al-Quran. Difahamkan, dia ingin menanggalkan telekung usai mengaji bersama ibunya namun bagaimanapun dia terlepas pandang adanya al-Quran di hadapannya.

Sumber: Reen Rahim

SKIP THIS AD ×