berita

Tak Perlu Bayar RM79, Ini Cara Dapatkan Photobook Percuma Sempena Ulang Tahun Ke-13

October 9th, 2018 | by Wan
Shout Out!

Photobook Malaysia yang menyediakan servis pervetakan gambar dalam bentuk buku meraikan hari ulang tahun yang ke-13 pada bulan Oktober ini. Paling menarik, mereka berasa sangat bermurah hati untuk memberi buku tersebut secara percuma!

Sudah tiba masanya untuk mengabdikan gambar-gambar dalam profil Instagram dan telefon pintar anda ke dalam bentuk buku kerana Photobook Malaysia ingin memberikan Simple Book 6″x6″ secara percuma! Harga asal RM79 tetapi istimewa untuk pembaca Ohbulan, Photobook dan beri secara percuma.

Jom abadikan moment indah

Bayangkan pemandangan yang menarik, senyuman yang bersemangat, potret keluarga dan gambar kawan-kawan diterjemahkan ke dalam kertas foto berkualiti tinggi, kemudian dikumpulkan secara rapi sebagai buku penutup lembut yang premium, ringan dan mudah alih. Rasakan kegembiraan menyelak halaman dan mengingati semula momen terbaik anda yang kini dicetak atas bahan berkualiti majalah.

Macam mana nak dapatkan Photobook percuma ini? Mudah sahaja, ikut langkah dibawah:

Tebus Simple Book anda sekarang:
1. Muat turun aplikasi ‘Photobook Worldwide’ di Apple Store atau Google Play Store
2. Lancarkan aplikasi dan pilih Simple Book (6 “x 6”)
3. Reka dan susun photo book anda dengan memuat naik sekurang-kurangnya 21 keping gambar termasuk kulit buku (foto tambahan dikenakan caj tambahan)
4. Guna kod baucar BD13OB
5. Muat naik projek anda dan siap.

Anda hanya perlu membayar kos penghantaran. Nikmati buku anda! 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×