berita

Tak Secantik Yang Diharapkan – Lelaki Ini Menipu & Cabut Lari Ketika ‘Blind Date’

January 8th, 2016 | by Wan
Isu & Kontroversi

coverguna

Sudah lah ianya pertemuan pertama, ditipu dan ditinggalkan pula! Sadis betul! Ini kisah benar yang berlaku kepada seorang gadis yang berkenalan dengan seorang jejaka melalui applikasi sosial, Tinder.

Alkisahnya mereka berkenalan melalui applikasi terbabit yang mempunyai fungsi di mana pengguna boleh berkenalan antara mereka. Setelah sekian lama chat, tiba masa untuk bersua muka atau orang putih cakap blind date!

Never came back

toilet

Hasil perkenalan menerusi applikasi tersebut, mereka merancang untuk bertemu namun mungkin tak seperti yang ‘digambarkan’, lelaki tersebut ambil keputusan untuk menipu dan cabut lari!

Screen Shot 2016-01-08 at 2.17.26 AM Screen Shot 2016-01-08 at 2.18.12 AM

Mungkin tak dapat menahan kesedihan bila sedar lelaki tersebut sebenarnya sengaja larikan diri, perempuan tu pun apa lagi, menangislah.

Bila mesej tanya laki tu dekat mana, tiba-tiba kena block! Fuh dasyat betul!

Screen Shot 2016-01-08 at 2.18.25 AM Screen Shot 2016-01-08 at 2.19.00 AM

Sekurang-kurangnya beritahu kalau tak suka pun

ui

Apa yang dikesalkan ialah sikap lelaki tersebut, kalau tak suka pun sekurang-kurangnya jangan lari macam itu je. Lelaki tersebut khabarnya pelajar di sebuah unversiti Islam tempatan.

Screen Shot 2016-01-08 at 2.17.44 AM Screen Shot 2016-01-08 at 2.18.31 AM

Screen Shot 2016-01-08 at 2.18.40 AM

Akhirnya mengaku!

Screen Shot 2016-01-08 at 2.19.37 AM

Akhirnya mengaku cabut sebab apa yang dia nampak tak sama dengan apa yang dia expect! Huhu sadis betul.

Sumber : BB-8M30W

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×