berita

Ubah Stail Ala Bob Marley, Gaya Baru Elfira Loy Jadi Perhatian Peminat. Amacam?

April 16th, 2014 | by Ai
Lensa Insta

elfira loy-11

Dalam ramai-ramai artis di Malaysia, Elfira Loy merupakan salah seorang selebriti yang sering menghabiskan masa lapang dengan makan angin di luar negara.

Kalau anda mengikuti perkembangannya, baru sahaja minggu lepas si pelakon genit ini pulang dari India, kali ini Elfira terbang pula ke Bali sejak 11 April lalu.

Jika diperhatikan, Elfira kerap ke luar negara dengan adik-beradiknya atau kru penggambaran, namun nampaknya kakak sulung dalam keluarga Loy ini pandai mencuri masa untuk bercuti berdua bersama sahabat baiknya pula.

Menerusi foto-foto yang dikongsikan di Instagram, dapat dilihat dua gadis remaja ini benar-benar menikmati percutian mereka dengan melawat tempat-tempat menarik di sana. Malah, mereka sempat juga mengubah gaya rambut ala-ala Bob Marley atau lebih dikenali sebagai Kepang dalam bahasa Indonesia.

Screen Shot 2014-04-15 at 17.25.09

Saat pertama kali memuat naik gambar rambut terbarunya, ramai peminat yang memuji dan menyatakan kesesuaian personalitinya dengan gaya tersebut.

Bagaimanapun, tak kurang juga yang mengkritik hingga mengaitkan dengan cara pemakaian Elfira yang dikatakan agak terdedah.

Namun begitu, tidak dapat dinafikan bahawa Elfira sememang mempunyai deria fesyen yang tinggi dan sentiasa bergaya mengikut usianya. Kalau tak percaya, jom tengok foto-foto di bawah ini.

Kredit foto: Instagram Elfira Loy

SKIP THIS AD ×