berita

[Video] 8 Hadiah Menggamit Memori Ibu Untuk Anak Tersayang…No 8 Tu Paling Win

April 11th, 2017 | by Mastura
Make-It-Senang

Dugro Feature

Apa yang paling korang ingat bila kita flash back zaman kanak-kanak dulu? Apa hadiah pertama yang korang dapat daripada mak dengan bapak korang dan masih disimpan lagi? Ha..Setiap orang mesti dapat hadiah yang berbeza kan?

Contohnya ada yang dapat rantai, gelang, bantal busuk (malu nak cerita) dan banyak lagi.

Buat yang tak tahu nak bagi hadiah apa dekat si manja korang tu, ni kami nak kongsi antara hadiah yang boleh korang berikan  pada mereka supaya memori korang bersama mereka dapat dicipta..Aww so sweet..

Ha dah ada idea ke nak berikan pada si manja korang tu? Kalau masih tak tahu, apa kata korang kunjungi Roadshow Dugro “Build a backpack and so much more” ? Boleh la korang hadiahkan si manja backpack dengan sulaman nama dan mesej kasih. Klik sini untuk maklumat selanjutnya mengenai Backpack Rekaan Khas Dugro berserta sulaman mesej kasih!!

Kalau korang ada cadangan lain boleh la share dekat ruangan komen tu dan boleh jadi lebih lagi.

end tag new v1-01

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×