berita

[Video] Kerana Minat, Dato’ Aliff Syukri Beli Kucing Ini Dengan Harga RM30,000!

April 23rd, 2016 | by Wan
Kini Trending

30

Kucing boleh dikatakan antara haiwan peliharaan paling digemari dan banyak ‘perangai’. Kadang-kadang bila tengah serabut atau tengah stress nampak kucing je terus sekejap masalah yang sedang difikirkan.

Mungkin sebab itu lah ada yang sanggup menghabiskan duit puluhan ribu ringgit demi memiliki kucing yang digemari. Kerana minat,  jutawan kosmestik Dato’ Aliff Syukri beli seekor kucing yang sangat ‘rare’ berharga RM30,000!

Sebulan order baru dapat

f2

Sebaik memiliki kucing tersebut, Dato Aliff berkongsi video kucing tersebut di laman Instagram miliknya. Memang jarang nak jumpa kucing macam ni. Katanya lepas sebulan order baru dapat.

Rata-rata pengikutnya cuba meneka jenis kucing terbabit. Habis semua jenis kucing disebut. Kami pun tak pasti kucing jenis apa namun hasil carian google ianya mungkin spesies savannah cat yang cukup sukar ditemui. Padanlah mahal.

Yang penting harga dia RM30,000 ye, tambah RM3000 lagi dah boleh beli sebuah kereta Proton Saga! Mula-mula je liar macam tu, lama-lama okay lah.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×