berita

[VIDEO] Lihat Apa Yang Berlaku Bila Lelaki Kena Make Up Perempuan Buat Pertama Kali!

March 23rd, 2016 | by Wan
Make-It-Senang

elevenfinal

Make up dan perempuan memang tak dapat dipisahkan! Dah menjadi lumrah memang hampir semua perempuan sukakan kecantikkan. Sebab itu lah mereka kadang-kadang boleh duduk depan cermin berjam-jam sebab make up!

Kalau tak percaya tanya dekat lelaki yang dah berumahtangga tu, sekejap ke lama isteri masing-masing make up? Sekejap je? Takut bini lah tu nak jawab lama hehe.

Susah sangat ke nak make up ni sampai ambil masa yang lama? Nah, kami berjaya dapatkan 4 pasangan sporting yang terdiri daripada suami isteri, adik dan abang, ayah dan anak perempuan untuk cabaran make up. Kali ni kita kasi lelaki make up kan perempuan. Jom tengok apa yang jadi, serius kelakar!

Opocot terkejut MAK!! Terperanjat bini terus cantik lepas letak blusher hehe

opocot

Bukan main seronok lagi si ayah ‘kenakan’ anak dia, redha je

bapak

Kejap, kenapa adiknya yang pegang foundation tu? Jeng jeng jeng!

tutup

Memang kelakar habis tengok gelagat mereka ni. Bukan setakat tak kenal blusher, foundation, eyeliner dan lain-lain tapi siap tak pandai buka lagi tau. Itu lah selama ni pandai complain je kan, sekarang baru tahu.

Ni antara alatan make up yang kami susun atas meja itu. Untuk fans OHBULAN! ada harga istimewa untuk korang daripada 11streetMY dengan penghantaran percuma bagi produk terpilih! Check it out.

So untuk korang yang tak suka nak bersesak-sesak redah jam, tak ada masa dan sebagainya, boleh lah ‘membeli belah’ dekat 11streetMY secara online. Memang senang, cuma tunggu abang courier datang hantar depan rumah je hehe.

SKIP THIS AD ×