berita

[VIDEO] Permintaan Zulin Aziz, Juru Solek Indonesia Ini ‘Transform’ Jadi Siti Nurhaliza. Sama!

September 16th, 2020 | by Amat Larbsib
Kini Trending

Hasil seni seorang juru solek dari Indonesia menarik perhatian ramai apabila berjaya mengubah wajahnya menjadi mirip penyanyi terkenal Malaysia iaitu Dato Sri Siti Nurhaliza. Perkongsian tranformasi wajah melalui aplikasi TikTok luckyhakimweddinggalery itu telah mencuri hati ramai peminat di Malaysia dan Indonesia. Memang ‘sebiji’ Siti Nurhaliza!

Mirip Siti Nurhaliza!

@luckyhakimweddinggaleryMakeup ala dato siti nurhaliza? original sound – Lucky hakim wedding galery

Difahamkan, juru solek ini menerima direct massager (DM) daripada selebriti Malaysia iaitu Zulin Aziz. Pengacara dan pelakon Malaysia itu meminta agar juru solek Indonesia tersebut mentransformasikan wajahnya seperti Siti Nurhaliza. Hasilnya sangat mirip dalam video berdurasi 1:00 minit dan ditemani muzik Cindai ini.

Bukan itu sahaja, dia yang mempunyai pengikut seramai 567.9 ribu itu juga gemar berkongsikan hasil tangan sebagai juru solek di laman TikTok. Banyak lagi hasil solekannya yang cantik!

Hindustan pula

@luckyhakimweddinggaleryDevinisi boneka cantik dari inidia. . ##fyp ##samasamabelajar ##samasamadirumah? original sound – Lucky hakim wedding galery

@luckyhakimweddinggaleryYang penakut di larang nonton ##samasamabelajar ##samasamadirumah ##dontleaveme ##makeupbyluckyhakim? original sound – Lucky hakim wedding galery

@luckyhakimweddinggalery##restu ##syahrini? original sound – Lucky hakim wedding galery

Sumber: Lucky Hakim Wedding Galery

×