berita

[VIDEO] Wanita Tabah Bawa Anak Kecil Temani Suami Nikah Lain, Siap Pakaikan Madu Gelang Emas Lagi!

October 26th, 2021 | by Shira
Kini Trending

Memang tak dapat dinafikan, kehidupan berpoligami merupakan satu perkara yang sukar diterima oleh setiap wanita bergelar isteri. Tetapi berbeza pula kisahnya kali ini apabila seorang isteri kelihatan sangat tabah ketika menghadiri majlis pernikahan si suami.

Teman suami bernikah lagi

Kisah tersebut dikongsikan menerusi satu video yang dimuat naik di akaun TikTok. Berdasarkan perkongsian itu, kelihatan seorang wanita yang mengenakan baju dan tudung berwarna merah jambu sedang duduk di sebelah pengantin perempuan. Menurut sumber, wanita tersebut merupakan isteri pertama pengantin lelaki dan dia telah hadir ke majlis pernikahan itu untuk menemani si suami di hari bahagianya. Difahamkan juga, wanita ini turut membawa bersama dua orang anaknya yang masih kecil ke majlis tersebut.

Malah tidak lekang senyuman manis di bibir si isteri pertama ketika bersalaman dengan suami tercinta. Di akhir video, kelihatan wanita ini dengan wajah yang tenang telah menyarungkan gelang emas kepada madunya.

Video

@abdi_negara8181#Istrihebat#IstriPenghuniSurga? suara asli – call me_ abdi

Respon netizen

Menjengah di ruangan komen kebanyakan netizen memuji ketabahan isteri pertama yang sanggup hadir ke majlis pernikahan suaminya sendiri. Malah, tidak kurang ada di antara mereka mendoakan agar wanita ini dapat menjalani kehidupan yang bahagian bersama suami dan madunya.

Sumber: TikTok

SKIP THIS AD ×