berita

Zain Saidin Cukur Kepala Botak Sebelum Jadi Daddy

October 24th, 2014 | by Ai
Kini Trending

Screen Shot 2014-10-23 at 23.37.00

Rasanya sepanjang Zain bergelar anak seni, belum pernah kami tengok suami kepada Che Ta ni berkepala botak. Kalau menukar warna dan gaya memang rambut memang bukan perkara baru lagi.

Tapi, tak sangka sekeping foto yang dimuat naik oleh Che Ta di laman Instagramnya malam semalam membuatkan kami terkesima. Iyalah, daripada biasa tengok Zain elok berambut, tiba-tiba sahaja muncul dengan imej terbaru.

Kapsyen yang disertakan Che Ta iaitu ‘So good looking daddy to be’ secara tak langsung membuatkan ramai peminat menganggap imej terbaru suaminya itu berkait rapat dengan kelahiran anak sulung mereka yang bakal melihat dunia tak lama lagi.

Screen Shot 2014-10-24 at 00.10.11

Che Ta dijangka bersalin bila-bila masa sahaja. Kami excited!

Dalam masa yang sama, tindakan Zain membotakkan kepalanya sekaligus menghapuskan kontroversi rambut blonde yang pernah diterimanya beberapa bulan lalu kerana menjalani penggambaran Oh, My English! So, bila rancangan OME! dah habis, maka hilanglah jua rambut perang Zain.

Artikel berkaitan:

Walaupun Zain nampak garang dan agak berbeza, tapi ramai juga yang puji dengan mengatakan imej sebegini lebih sesuai dengan status bapa yang bakal digalasnya nanti. Nampak lebih maskulin gitu.

Fotor0102400453

Apapun, eloklah kita biarkan segala kontroversi mengenai pasangan ini dan keluarga mereka lenyap seketika. Kesian Che Ta, mesti dia nak menghadapi proses bersalin dengan aman, kan? Kita doakan yang terbaik je lah, okay!

SKIP THIS AD ×