berita

Isteri Shuk Dakwa Rumahtangga Masih Diganggu Fara, Siap Ugut Nak Terjun Bangunan!

July 5th, 2021 | by Amirul Asraf
Isu & Kontroversi

Sebelum ini, rumah tangga pelawak, Shuk Sahar dan isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah nyaris musnah apabila pelawak tersebut dipercayai menjalin hubungan bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Fara Salleh. Namun begitu, hubungan pasangan suami isteri ini dilihat semakin pulih apabila Shuk membuat permohonan maaf terhadap isterinya.

Artikel berkaitan: ‘Life Must Be Go On, Sebab Ada Dua Anak Kena Tanggung’ – Isteri Shuk Sahar

Artikel berkaitan:‘Sanggup Dapatkan Balik Keluarga & Kebahagiaan Saya’ – Shuk Mengaku Buat Silap

Artikel berkaitan: Nombor Telefon Tersebar, Fara Saleh Dakwa Terima Banyak Mesej Kecaman Selepas Dituduh ‘Rampas’ Shuk

Terbaru, Rossa dilihat memuat naik beberapa posting berhubung kiriman mesej yang dipercayai dihantar oleh wanita bernama Fara yang pernah menjadi punca perbalahan pasangan itu.

Kenapa kau tak nak angkat?

Selalu bukan main tunjuk solat, sekarang mai la tunjuk. Kenapa tak angkat. Meman*a* la tu. Kenapa kau tak nak angkat? Kau jangan marah kalau aku tak angkat call kau ye. Tah dari kau balik tadi apa sia* kau buat sekarang baru kau nak mandi solat bagai. Kau nak man*a* cakap saja. Dulu bukan main siap tunjuk atas sejadah.

Menerusi posting yang dikongsikan oleh Rossa, wanita berkenaan dipercayai masih menganggu kehidupan rumah tangganya. Lebih teruk, wanita tersebut menghantar kiriman foto berada di balkoni rumah dan mengugut mahu ‘terjun’ dari bangunan kediaman termasuk ‘menikam’ diri sendiri. Jelas wanita itu lagi, Shuk seolah tidak peduli mengenai perasaannya. Berikutan daripada itu, Rossa turut meluahkan rasa bingung mengenai tindakan wanita tersebut.

Tolong berubah

 

Selain memuat naik beberapa tangkap layar mesej, Rossa turut memuat naik satu rakaman video di Instagram Story. Video tersebut menunjukkan wanita berkenaan sedang bergaduh dan memberontak ketika bersama suaminya. Wanita itu juga dilihat tidak keruan, menarik baju yang dipakai hingga koyak sebelum bertindak menyerak Shuk.

Saya dah izinkan ya. Suami saya bukan budak lagi. Saya percaya dia pun ada alasan dia sendiri. Daripada masalah panjang. Tapi rasanya pihak keluarga di sana yang tak bagi. Tapi apapun semoga urusan antara kamu selesai.

Jelas Rossa, dia sudah memberi keizinan buat Shuk untuk berkahwin dengan wanita tersebut. Tambahnya, Shuk sudah berbincang dengan wanita berkenaan mengenai hal perkahwinan ini. Namun, wanita tersebut dipercayai tidak boleh menerima kehadiran Rossa dan anak-anak.

Sumber: Rossa

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×