berita

Jom Heboh Di Rumah Tawar RM50,000 Voucher Shopee! Jom Shopping Raya Malam Ini

May 4th, 2021 | by Wan
Kini Trending

 

 

Nampaknya ramai yang dah tak sabar nak shopping sakan di Jom Heboh Di Rumah (JHDR) yang dijadualkan berlangsung pada hari ini jam 9 malam hingga 10 malam di TV3. Korang ada hal malam ini? Jangan risau! 5 Mei pun JHDR ada lagi, bermula jam 2 petang.

Artikel Berkaitan: Jom Heboh Di Rumah Kembali Lagi, Jom Berhibur Sambil Shopping Raya!

Pelbagai hadiah menarik menanti

Lebih menarik, tahun ini JHDR bergabung dengan platform e-dagang terulung Asia Tenggara, Shopee. Sambil berhibur bersama barisan artis popular tanah air, korang boleh beli belah dengan tawaran harga menarik menerusi beberapa segmen yang disediakan.

Menerusi kerjasama Raya Bersama Shopee, penonton berpeluang untuk memenangi dan mengumpulkan 5,555,555 syiling Shopee, baucar Shopee RM 50,000, produk Xiaomi bernilai RM 50,000 dan 1000 kampit beras Sultan Basmathi Beras Era, hanya dengan melayari laman web www.jomhebohdirumah.com.my semasa program bersiaran.

Misi khas

Penonton juga berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik apabila menyertai ‘Misi Khas‘ JHDR pada edisi kali ini. Caranya cukup mudah:

  1. Daftar penyertaan anda dengan mengisi nama, nombor telefon, e-mel, umur, jantina dan alamat.
  2. Lengkapkan misi-misi yang disediakan bagi kedua-dua hari (4 & 5 Mei 2021). Misi akan bermula pada 8 pagi untuk kedua-dua hari.
  3. Kumpul 100 mata bagi setiap misi yang telah lengkap.
  4. Keseluruhan nilai mata terkumpul untuk semua misi adalah 1000 mata. Mata terkumpul yang tertinggi layak untuk masuk cabutan bertuah dan memenangi hadiah-hadiah yang ditawarkan! Tunggu apa lagi, mulakan misi anda sekarang!

Antara misi yang perlu diselesaikan ialah melawati e-gerai yang telah disediakan, mendaftar di Tonton Cinema, tonton siaran langsung JHDR, kongsi kemeriahan JHDR di media sosial dan daftar masuk WOWShop. Lengkapkan semua misi untuk melayakkan anda memenangi hadiah istimewa.

Jangan lupa dapatkan barangan idaman anda menerusi tawaran ‘Shocking Sale’, ‘Heboh Deals & Vouchers’, ‘Heboh Rewards’ dan ‘Celebrities Appearance’ sepanjang dua hari JHDR berlangsung. JHDR kali ini akan dihoskan oleh Fiza Frizzy dan AG Kool FM di samping rakan-rakan selebriti lain seperti Yassin, MK, Ernie & Syamel, Santesh Kumar, Anuar Zain, Hanbyul, Daiyan Trisha, Caprice, Kaka Azraf, Lando Zawawi, Chef Wan, Nabila Huda, Remy Ishak, Jovian Mandagie dan ramai lagi.

SKIP THIS AD ×