berita

Memey Suhaiza Menangis Disahkan Hamil

June 27th, 2012 | by M
Kini Trending

Seperti kebanyakan wanita yang sudah berkahwin, gelaran ibu adalah satu anugerah yang tak terhingga. Pelakon Memey Suhaiza juga tak terlepas daripada menerima berita gembira ini apabila dia disahkan hamil enam minggu, hari ini.

Melalui rakan media, Media Hiburan, Memey Suhaiza memaklumkan bahawa dia tak mengalami sebarang alahan, namun kerap merasa mual dan suka makan asam dalam kuantiti yang banyak. Kata Memey lagi, pada mulanya dia tak percaya keputusan positif hasil ujian kehamilan sehinggalah suaminya, Norman Hakim membawanya ke klinik bagi menjalani ujian yang lebih komprehensif.

Norman Hakim difahamkan amat gembira dengan berita kandungan ini namun tak menolak akan kerisauannya dengan jadual pengambaran Memey yang padat.

Kedua-dua pasangan ini telah bernikah pada 24 September 2011 bertempat di kediaman perempuan, Felda Tenggaroh Selatan 1, Kota Tinggi, Johor.

OHBULAN! mengucapkan jutaan tahniah kepada Norman Hakim & Memey Suhaiza.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×