berita

Anak Pasangan Selebriti Didakwa Jadi Penyondol, Umur Baru 18 Tahun Dah Check-In Hotel?

September 8th, 2023 | by Zulaikha
Isu & Kontroversi

anak selebriti 23

Gambar sekadar hiasan

Seorang wanita mendakwa anak perempuan kepada pasangan selebriti telah menjadi punca keretakan rumah tangga yang dibina dengan bekas suami.

Artikel Berkaitan: ‘Kau Menang, Adik Aku Dah Langgar Taklik’ – Kakak Mangsa Dakwa Anak Pasangan Selebriti Pernah Bersumpah Enggan Jadi Penyondol Lagi

Artikel Berkaitan: Anak Perempuan Didakwa Jadi Penyondol, Abby Abadi Bagi Respon – ‘Tak Pe Sila Komen Dulu, Cari Pahala’

 

Cinta darjah 6 berputik kembali

anak selebriti

Menerusi ciapan, wanita itu mendakwa gadis yang baru berumur 18 tahun itu menjadi penyondol dalam rumah tangga yang telah dibina selama tiga tahun.

Dakwa ibu kepada dua cahaya mata, gadis berimej muslimah itu telah ‘check-in’ dengan bekas suaminya. Mengukuhkan lagi dakwaan itu, wanita terbabit mendedahkan sekali bukti resit.

Selain itu, wanita tersebut mendakwa pempengaruh media sosial dan ahli keluarganya pernah tampil memohon maaf dan berjanji tidak akan mengganggu rumah tangganya namun janji hanya tinggal janji.

Once a cheater always a cheater

anak selebriti 2

Dalam pada itu, wanita tersebut turut mengingatkan semua orang untuk tidak percaya dengan janji penyondol. Bagaimanapun, dia bersyukur kerana kesakitan yang ditanggung hampir setahun berakhir dengan penceraian.

penyondol

SKIP THIS AD ×