berita

Boost App Kini Penyelamat Buat Korang Yang Selalu Habis Kredit & Boleh Dapat Baucar Diskaun Sehingga 60% Tau!

July 26th, 2017 | by Noraniza | 1 comments
64.6K
reads
63
shares
Shout Out!

Memang potong mood betol bila tengah-tengah syok bersembang, terpotong pulak line dek kerana kehabisan kredit. Lagi-lagi kalau masa tu tengah berbicara perkara-perkara yang penting. Masa tu mula ligat kepala berfikir nak cari kedai topup pulak.

Kami percaya yang korang mesti pernah lalui situasi macamni kan? Tapi, usah risau sebab kami dah jumpa jalan penyelesaian yang efisien, menjimatkan masa dan dalam masa yang sama memberikan ganjaran yang lebih buat korang!

Excited? Nah, baca lebih lanjut di bawah…

Ini sebab Boost App bakal jadi penyelamat korang…

Mungkin masih tak ramai yang tahu mengenai Boost App ni kan? Ia merupakan aplikasi terkini untuk anda yang kaki topup! Al-maklumlah, orang famous macam korang ni mestilah ramai kenalan yang harus dihubungi kan?

Tambah nilai di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa!

Tak perlu lagi nak kelam kabut cari kedai topup mahupun berjalan kaki ke 7 Eleven kerana dengan menggunakan Boost App, korang boleh tambah nilai kredit anda tanpa banyak halangan. Sangat efisien kan?

dan…hanya perlukan 5 saat je untuk topup…

Tak makan banyak masa pun nak guna Boost App ini! Boost App ni punyalah mantap sebab setiap transaksi selesai dalam masa 5 saat. Jimat masa kan?

Ahaa… Ada 17 rakan perbankan yang berkerjasama dengan Boost App tau!

Mungkin ramai yang tertanya-tanya, nak bayar macamana pulak? Yang bestnya, korang boleh bayar Boost App menerusi 17 rakan perbankan. Tak perlu kad kredit pun.

Malah, semua telco boleh menggunakan Boost App

Tak kisahlah korang guna telco apapun, Digi ke, Hotlink ke U Mobile ke, Boost App sentiasa ada untuk anda!

Opppss… Belum habis lagi, korang juga boleh dapat baucar diskaun sehingga 60% di…

Banyak betul kelebihan Boost App ni tau! Korang boleh dapat baucar diskaun sehingga 60% di Fave, pawagam MBO, Tealive, Zalora, Lazada dan banyak lagi weyh! Oh ya, korang juga boleh beli mana-mana baucar diskaun tersebut yang terdiri daripada pelbagai pilihan jenama kemudian hantarkan kepada sahabat handai sebagai hadiah! Nak sweet lagi boleh letak mesej peribadi buat mereka dan jangan lupa tambah seri dengan pembalut hadiah yang comel-comel!

Apa lagi, jom daftar sekarang untuk dapatkan bonus bernilai RM8!

Ya! Anda boleh dapatkan RM8 Kredit Boost dengan promosi terbaru daripada Boost App ini. Anda kena pantas ya sebab promosi ini terhad!

Macamana nak daftar? Mudah je, download Boost App di sini, daftarkan akaun dan nikmati RM8 ganjaran Boost Credits anda! Cepat daftar sebelum kehabisan! Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari www.myboost.com.my.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior, Content Champions at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

Most read today

Recommended for you