berita

Anak Rozita Che Wan Bercuti Ke Maldives Dengan Teman Wanita?

December 10th, 2014 | by Noraniza
Lensa Insta

ammar effendy

Untungnya lah dik non oi! Muda-muda lagi dah dapat menjejakkan kaki ke pulau tercantik di dunia. Mana lagi kalau bukan Pulau Maldives.

Menurut sumber-sumber, anak Rozita Che Wan sebelum ini telah memuat naik sekeping gambar dengan seorang wanita yang dipercayai kekasih hatinya dengan caption “Maldives With Love”. Katanya foto tersebut diambil di Embudu Village, Maldives.

Bagaimanapun, bila kami lihat laman Instagram Ammar, foto tersebut telah pun dipadam dan kini hanya terdapat sekeping foto wanita bertudung hitam menghadap laut dengan posing style #followmeto. 

ammar effendy 2

Ha.. Jangan cepat sangat buat spekulasi ya! Kami rasa mereka bukannya pergi berdua sahaja. Kalau anda masih ingat lagi, Che Ta pernah mengatakan bahawa dia tidak sabar untuk membawa Aaisyah Dhia Rana ke Maldives.

Artikel Berkaitan: Rozita Che Wan Mahu Bawa Aaisyah Dhia Rana Ke Maldives

Tetapi, setakat ini tiada pula foto di pulau itu yang dimuat naik oleh Che Ta dan Zain Saidin. Al-maklumlah, bila bercuti di pulau yang sebegitu indah, mungkin mereka mahukan sedikit privacy dan tidak mahu ‘too attached‘ dengan laman sosial kan?

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×