berita

Jumpa Nota Atas Katil, Bila Ikut..Ini Yang Dia Jumpa… Jangan Tag Suami Anda!

July 14th, 2017 | by Shafika | 14 comments
16.9K
reads
1.2K
shares
Kini Trending

Siapa yang tak suka kalau kejutan yang diterima itu adalah satu kegembiraan, lebih-lebih lagi dari orang tersayang. Biasa kita dengar beri kejutan di kedai makan dengan hiasan romantik. Ada juga yang beri kejutan dengan cara lain. Yang penting bukan kejutan yang berduka la. Hehe

Kali ini, wanita ini kongsi kejutan dari suaminya. Memang sweet habis! Macam cari harta karun dah admin tengok..Bijak idea suaminya..

Cari harta karun

OMG SURPRISE!! tqvm my husband!! Izat Hafiz rasa macam mencari harta karun pulak??

Mula2 terjumpa nota ni atas katil.mcm pelik je rasa berdebar sangat.apa yang dia nak tunjuk sebenar nya.suruh ikut nota yang di tinggalkan.dlm kepala mcm2 trfikir.takpe ku gagahi ikut juga.sekali gali2 ni haa ????

tak ku jangka tak ku duga pndai busband buat surprise.?

Korek tanah..

Tadaaa Iphone 7 Red okay!

Memang sweet habis kan? Jeles la dia dapat husband sweet camni..

Sumber : Aien Suraya

14 Comments

  1. Ceh says:

    Makin menjadi-jadi orang sekarang ni show off..aku pun boleh, tenggelamkan kereta skali dengan laki curang dengan skandal dia aku pastu buat misi cari harta karun dengan polis..

    • apa punya turr says:

      hahahah.. lawak wei.. Aku pun leh buat gak.. kengkonon laki wat surprise.. tapi yg sebenornya beli ngan duit sendiri.. then acah2 ler suami yg bagi.. Nak show off yang laki aku lah paling sweet di alam semesta niiii….. Ini mmg betina kaki show off.. nk tunjuk gelang ngan cincin sekali letew.. orang yg betul2 kaya tk pulak macam ni.. setakat hphone jer pon.. hari ni ko beli paling latest.. esok dah turun harga wehhhh..

      • apa pun tak bley says:

        Tau takpe.. henpon jer pown. Aku ingatkan dia korek tanah tu jumpa lamborgini ker, duit RM2.6 billion ker, bangkai ker, taik laki dia ker. puihh laa.. org lain pun ada laki sweet gak, tapi tak lah sanggap cam ko tur.

  2. barangyglepasjgndikenang says:

    Beli ke gn plan telco…x ckp la x mampu nk byr ip 7 tu…. but plan byrn ip 7 maxis menarik… x lah beban nk byr tiap bulan… ok2 jer…. tapi syg sgt dgn semakpon yg gn ni…very2 semat… nk tukar ke x… udah mcm ni kisah krt fb tanya org laen mcm laaa x boleh pk sendiri….nk tukar ke x nak…waaaa….klu gn 2 pon ok jee but salah 1 pasti akan dilupakan….hohoho…..

  3. Moda says:

    Kah2.ni baru berapa hari kawin nih?

  4. Joyahsport says:

    Nmpk Sgt nk menunjuk gelang hp rumah.

  5. Skddh says:

    Dlm pasu ko tu siap ade cotton bud plastic gula2..eeeewww

  6. huhu says:

    kami tau hang seronok dapat iphone merah tu.. tapi tak yah la menunjuk gitu…no point.. tak syok la kak.. simpan ka sweet sweet tu kat dalam umah

    • huhu says:

      owner bawal top ni lagi ka.. haritu letak 3k dalam wallet husband.. kira hint suh husband beli iphone la tu.. dumbest marketing strategy ever.. not classy at all..

      to OHBULAN : Hangpa mesti depa bayaq suh bagi viral kan…

  7. erol says:

    Menunjuk jek..

  8. usin lempoyang says:

    ADOIHHHHHHHHHHHH MAKIN MENYAMPAH AKU DENGAN KISAH LAKI BINI MELAMPAU2 SHARE KONON SWEET SANGAT! BUKAN JELES SBB AKU PON PAKAI IPHONE 7 RED JUGAK! TAPI NAK TERMUNTAH PLAK AKU NENGOK… MAKIN MENJADI2… SUDAH2 LAHHH SIMPAN SENDIRILAH KISAH KORANG TU…