berita

[TAWARAN HEBAT!] Nikmati Tempat Duduk PERCUMA Bila Menempah Tiket Penerbangan Dan Hotel Dengan AirAsiaGo. Menarik Ni!

November 12th, 2017 | by Murni | 0 comments
24.1K
reads
826
shares
Shout Out!

Dah start hujung tahun ni, musim cuti sekolah bakal tiba tak lama lagi. Korang mesti ada plan dengan keluarga masing-masing untuk pergi bercuti kan? Ye lah, cuti-cuti takkan duduk rumah je, mestilah kena bawak keluarga makan angin. Masa ini lah untuk korang bonding dengan mereka setelah sibuk bekerja.

Tak tahu nak pergi mana dan nak tiket penerbangan serta hotel yang murah? Jangan risau! AirAsiaGo buat promosi lagi ni! Kali ini korang boleh menikmati tempat duduk PERCUMA bila menempah tiket penerbangan dan hotel bersama AirAsiaGo. YAY!

Antara destinasi menarik yang boleh dikunjungi bersama keluarga nanti. Syok ni!

Kuala Lumpur, Malaysia

Langkawi, Malaysia

Pulau Perhentian, Terengganu

Kota Kinabalu, Sabah

Bukan sahaja di Kuala Lumpur, korang juga berpeluang untuk explore satu Malaysia dengan harga yang lebih rendah bila tempah bersama AirAsiaGo. Bukan sahaja dapat tiket penerbangan, hotel sekali tau! Boleh save up banyak untuk food hunting dan shopping bersama keluarga.

Nak bercuti di luar Malaysia? Boleh juga!

Thailand

Angkor Wat, Kemboja

Rainbow Village, Indonesia

Jepun

Jeju Island, Korea

Melbourne, Australia

Promosi ini bukan sahaja untuk percutian di dalam Malaysia, luar Malaysia pun boleh. Contohnya – Thailand, Kemboja, Indonesia, Jepun, Australia dan banyak lagi! Korang boleh pilih je destinasi yang menjadi pilihan seisi keluarga. Best kan?!

Bercuti dan berpeluang untuk kumpul 3X BIG Points! Wah cun jugak ni!

Ehh! Bukan tu je. Bila korang tempah tiket penerbangan+hotel, hotel sahaja ataupun tiket penerbangan sahaja di AirAsiaGo.com bermula 12 sehingga 19 November ini, korang berpeluang untuk mengumpul 3x BIG Points untuk setiap penempahan bagi tempoh penerbangan dari 20 Jan hingga 30 Sep 2018.

Deal: Tiket penerbangan pergi balik + 2N Stay + Tax dari RM 119/setiap seorang

Tempoh penempahan: 12 sehingga 19 Nov 2017 (Pelanggan AirAsiaGo boleh menikmati keutamaan menempah selama 24 jam pada 12 November 2017)

Tempoh perjalanan: 20 Jan sehingga 30 Sep 2018

*tertakluk kepada terma dan syarat*

Jangan terlepas peluang untuk tempah tiket penerbangan ini sementara promosi masih dijalankan. Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman sesawang AirAsia sendiri untuk menempah: AirAsiaGo.com