berita

1 Sesi PICO SNOW LASER Terus Flawless, Putih Berseri! Confirm Myra tak cari tempat facial lain!

May 20th, 2022 | by Syamirul
Kini Trending

 

Wanita dan kecantikan berpisah tiada, seiring dengan arus pemodenan, rawatan laser kini menjadi pilihan ramai wanita diluar sana.

Siapa jer tak nak cantik kan? Dengan kecanggihan teknologi hari ini, semua orang mampu kelihatan cantik dengan rawatan laser tau. Picit picit terus cantik!

Mesti korang tertanya-tanya, kat mana nak buat rawatan laser yang mempunyai sijil yang sah kan? Yang betul-betul selamat & berkesan? Jangan risau, ZENTH Pore Specialist kan ada.

Dapatkan kulit yang flawless & putih berseri dengan rawatan PICO Snow Laser!

Antara rawatan yang popular ialah, rawatan Pico Snow Laser. Memang kulit korang akan putih gebu ala-ala Snow White tau lepas cuba rawatan ni.

Korang tau tak yang Zenth Pore Specialist ni sudah beroperasi sejak tahun 2000 lagi? Ya, betul sudah 22 tahun mereka beroperasi dan menjadi pakar Pori No.1 di Malaysia. Hebat kan!

ZENTH Pore Specialist hanya dikendalikan oleh golongan profesional sahaja! Patutlah ramai orang pilih rawatan Pico Snow Laser ni, sebab memang terbukti memutihkan kulit korang dan yang paling penting selamat. Mesti korang tak sabarnya nak cuba rawatan ni kan?

Rawatan Pico Snow Laser ini, mampu merawat masalah seperti, kulit pigmentasi, jeragat, tona kulit tidak sekata dan banyak lagi. Mesti korang tak confident nak keluar rumah sebab ada masalah macam ni kan?

Kini korang tidak perlu bimbang lagi sebab, Zenth Pore Specialist akan memberikan korang kulit wajah yang diidamkan. Wow!

Rawatan ini merupakan kaedah yang berkesan untuk merawat masalah kulit pigmentasi, jeragat atau masalah tona kulit tidak sekata, kerana ia dapat mengurangkan melanin secara berkesan dari dalam kulit. Hasilnya, kulit korang akan lebih cerah dan halus bak salju. Hebat kan!

Kini semua orang boleh flawless!

Paparan sinar laser, akan dilakukan ke serata kulit wajah korang untuk menyahkan lapisan luar kulit bagi membolehkan lapisan kulit baru untuk terbentuk.

Korang yang ada kulit sensitif pun boleh cuba tau, sebab ianya 100% selamat dan telah mendapat kelulusan oleh pihak hospital. Dengan 1 rawatan jer korang dah boleh nampak kesannya tau. Macam tak percaya kan?

Pico Snow Laser vs laser tempatan lain!

Rawatan Pico Snow Laser dari Zenth Pore Specialist yang berteknologi tinggi ni memang 100 kali lebih pantas, lebih selamat, tidak menyakitkan dari rawatan laser tempatan yang lain!

Laser berkelajuan ultra tinggi ini, kekal pada kulit untuk tempoh yang sangat lama tanpa mempunyai kesan sampingan. Macam magic kan!

Penjagaan laser gred medical yang dihasilkan di KOREA ini akan membuatkan korang menikmati hasil yang serta-merta dengan tenang!

PICO Snow Laser adalah rawatan pemutihan, jeragat dan parut yang paling berkesan di pasaran kini! Ia cepat dan tidak akan menyebabkan kemerahan!

Rawatan ni memang menjadi pilihan para wanita yang ingin dapatkan kulit yang bersih dan bebas kehitaman tau!

Beauty is pain hanyalah sekadar mitos

Tapi yang paling penting, korang kenalah hati-hati dalam memilih rawatan laser yang tidak diiktifar sebab ianya akan memberi kesan yang buruk untuk korang.

Zenth Pore Specialist, telah membuktikan bahawa definisi beauty is pain hanyalah mitos, nak tahu sebab apa? Sebab rawatan Pico Snow Laser  ni memang tak sakit dan korang boleh nampak perubahannya sekelip mata jer tau. Hebat kan!

10 langkah rawatan Pico Snow Laser ialah :

  • Pre-Treatment Consultation
  • Professional Machine Skin Analysis
  • Gentle Make-Up Removal
  • Aqua Foam Deep Cleansing
  • Beeswax Activator Treatment
  • PICO Snow Laser
  • EGF Brightening Mask Treatment
  • Omega-Light LED Therapy
  • Customised Skin Care
  • Post-Treatment Consultation

Selesai sahaja rawatan ini, cofirm kulit korang akan bertambah glowing dan mesti korang nak buat lagi rawatan ni tau. Mantap! Untuk korang yang ada masalah kulit muka yang serius, jangan risau sebab Zenth Pore Specialist sedia untuk membantu korang.

Kebaikan serta merta dari rawatan Pico Snow Laser :

  • Mencerahkan kesan jerawat dan parut jerawat
  • Mencerahkan bintik hitam, jeragat, bintik penuaan dan melasma pigmentasi
  • Menghilangkan kekuningan dan pemutihan, menyelesaikan pigmentasi tona kulit tidak sekata dan kulit kusam
  • Mencerahkan seluruh wajah dan menegangkan kulit

Cepat tunggu apa lagi, korang kena try rawatan Pico Snow Laser ni sekarang tau. Confirm kulit korang akan flawless dan putih berseri lepas selesai rawatan ini.

Mesti korang excited nak cuba rawatan ni kan? Kini korang boleh dapatkan, rawatan PICO Snow Laser dengan hanya RM99 sahaja tau! Psst…korang tau tak yang harga biasa rawatan ni ialah RM800 tau. 

Bukan itu sahaja, korang akan dapat Post Laser Repairing Mask berjumlah RM88 dan Baucar sebanyak RM50 jika korang buat pembelian secara online tau. Korang boleh klik disini untuk membuat tempahan secara atas talian.

Untuk pengetahuan korang Zenth Pore Specialist kini terdapat 6 cawangan antaranya , di Kota Damansara, Mid Valley, Taipan USJ, Cheras Traders Square, Mahkota Cheras dan Bandar Baru Klang. Hebat kan!

Korang juga boleh Whatapp Zenth Pore Specialist untuk membuat tempahan atau call mereka untuk maklumat yang lebih lanjut mengenai rawatan ini.

Apa yang lagi menarik ialah, tawaran ini hanya terhad kepada 100 pelangan terawal sahaja tau! Cepat tunggu apa lagi, ajak keluarga dan kawan-kawan korang serbu Zenth Pore Specialist!

Maklumat lanjut, korang boleh Whatapp Zenth Pore Specialist atau layari Facebook atau Instagram mereka.

SKIP THIS AD ×