berita

Fazura Muncul Dengan Program ‘Facing Up To Fazura’ Setaraf Kim Kardashian

October 29th, 2014 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2014-10-28 at 11.29.54 PM

Wah! Nampaknya lepas ni Fazura memang layak digelar selebriti antarabangsa. Malah, rRasanya tak salah kalau Fazura digelar Kim Kardashian Malaysia kerana bakal menjadi artis pertama yang mempunyai program realiti sendiri.

Jangan tak percaya pula tau sebabnya perkara ini memang dah official dan diwar-warkan sendiri oleh Fazura menerusi laman Instagramnya semalam.

Program yang diberi nama “Facing Up To Fazura” itu khabarnya bakal ditayangkan di saluran famous antarabangsa. Mana lagi kalau bukan saluran E! Asia (Astro Channel 712).

Screen Shot 2014-10-28 at 11.12.51 PM

Fazura ketika ditemu bual Berita Harian berkata;

“Menerusi program itu nanti saya mahu mereka yang tidak mengenali diri saya akan lebih kenal siapa Fazura sebenarnya. Semua yang dipaparkan dalam program ini adalah realiti dan bukannya rekaan.

Sejujurnya saya sangat terharu dan teruja apabila saluran E! mahu mengabadikan kisah saya dalam program terbitan mereka.”

Makin lakulah Fazura lepas ni kan? Mana tahu ada pengarah bertaraf antarabangsa terpikat dengannya dalam program tersebut. Terus dapat job overseas tau!

Jadi, buat ‘kipas-susah-mati’ Fazura, sila jangan lepaskan peluang untuk menonton program yang berdurasi selama setengah jam itu pada bulan Disember nanti.

 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×