berita

Foto Identiti Wanita Dipeluk Zul Ariffin Akhirnya Terbongkar

October 20th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-10-20 at 2.28.59 PM

Siapakah gerangan wanita yang dipeluk mesra oleh Zul Ariffin? Itu adalah persoalan utama yang tecetus di minda kami semasa mula-mula terlihat foto tersebut.

Kami cuba berfikiran positif dan menganggap bahawa foto tersebut merupakan foto lama ataupun telah diedit, namun ternyata jangkaan tersebut salah.

Artikel Berkaitan: Gosip Zul Ariffin Didakwa Bersosial & Peluk Perempuan Tersebar

Terkini, menerusi laporan mStar Online, Zul mengakui bahawa dia sememangnya ada mengambil gambar bersama wanita tersebut.

Screen Shot 2014-10-20 at 2.29.54 PM

Foto tersebut didakwa diambil ketika Zul menjalani sesi penggambaran di Langkawi

“Ketika kejadian saya sedang menonton persembahan live band di sebuah kelab dan disapa oleh wanita berkenaan untuk mengambil gambar dan saya sekadar memenuhi permintaannya.

Selepas gambar itu tersebar saya sedar ia satu kesilapan besar kerana cara itu agak berlebihan sehingga menimbulkan salah faham di kalangan peminat.”

Bagaimanapun, Zul menafikan dakwaan bahawa dia dalam keadaan mabuk ketika foto tersebut diambil dan menganggap ada pihak cuba memutarkan cerita sebenar disebalik gambar tersebut.

“Kadang-kadang rasa serba salah untuk menolak permintaan peminat untuk bergambar atau menegur cara mereka kerana bimbang mereka berkecil hati.

Namun kejadian itu memberi pengajaran kepada saya untuk lebih berhati-hati apabila bergambar dengan peminat wanita selepas ini.”

Zul juga memberitahu bahawa ibu dan kekasihnya (Gayatri) merupakan dua orang pertama yang tahu mengenai foto kontroversi itu.

Kredit foto: Instagram Zul Ariffin

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×