berita

Adakah Ini Kekasih Baru Intan Ladyana?

November 24th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-11-23 at 21.24.15

Penghujung bulan Ogos yang lalu, Intan Ladyana mengumumkan hubungan cintanya yang terjalin selama enam tahun dengan Kamal Adli sudah berakhir atas sebab-sebab yang tidak didedahkan.

Ketika itu, Kamal pula bagaikan tak percaya dan mengaku terkejut dengan kenyataan Intan. Malah lebih kurang sebulan selepas itu, Kamal dilihat masih belum mampu melupakan Intan dan tetap berusaha untuk memujuk bekas kekasihnya kembali.

Sayangnya, Intan tak beri peluang kepada Kamal untuk berjumpa selepas mereka berpisah. Dan sejak dari itu, kisah Intan-Kamal terus senyap dari perhatian media.

Tapi, malam semalam kami menerima kiriman foto menerusi emel dari seseorang yang mendakwa Intan kini sudah bertemu pengganti Kamal. Betul ke?

Kekasih Baru Intan Ladyana

Menurut pengirim emel itu lagi, para peminat pun dapat mengagak bahawa pelakon itu kini sedang berkawan rapat dengan seseorang berdasarkan kepada komen-komen rakan artis yang seakan cuba memberi hint.

FotorCreatedm

Antara komen yang menjurus kepada spekulasi boyfriend baru Intan

Kalau diperhatikan, memang tak ada gambar berdua Intan bersama jejaka yang dipercayai bernama Lutfi ini. Tapi di setiap gambar yang dikirim, Intan dan lelaki berkenaan sering bersebelahan diapit rakan-rakan lain.

Screen Shot 2014-11-23 at 22.18.01

Eh, Yuna pun ada!

Screen Shot 2014-11-23 at 20.54.37

Andai betul berita ini, tahniah kami ucapkan dan semoga hubungan mereka berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Apapun, kami cemburu sangat tengok gambar-gambar Intan yang kini sedang bercuti di Venice, Itali. Semoga selamat semuanya, Intan!

SKIP THIS AD ×