berita

Lepas Sebulan Derma Buah Pinggang, Lelaki Sedih Kekasih ‘Cabut’ Lari & Kahwin Dengan Lelaki Lain

January 19th, 2022 | by Shahira
Kini Trending

Sekadar gambar hiasan

Seorang lelaki yang dikenali dengan nama Uziel Martínez meluahkan rasa kecewa dan sedih apabila ditinggalkan teman wanitanya selepas sebulan dia mendermakan buah pinggangnya kepada ibu wanita itu.

Ditinggalkan lepas derma buah pinggang

Uziel Martínez berkongsi beberapa video di TikTok menceritakan bagaimana dia rela menawarkan diri untuk mendermakan buah pinggangnya kepada bakal ibu mertuanya itu. Menurut lelaki yang berasal dari Baja, California ini, dia menyangka dengan melakukan perkara itu dapat membuktikan keikhlasan cinta sekaligus dapat menyelamatkan hubungannya bersama wanita tersebut namun siapa sangka pengorbanannya itu langsung tidak dihargai.

Memetik laporan Daily Star, beberapa minggu selepas mendermakan buah pinggang, Uziel Martínez ditinggalkan sang kekasih dan wanita itu seterusnya nekad untuk mengahwini lelaki lain. Tak dapat digambarkan betapa remuknya hati Uziel apabila wanita yang dicintainya selama ini tergamak berpaling tadah bersama lelaki lain.

Saya dermakan buah pinggang untuk ibunya dan dia tinggalkan saya. Sebulan kemudian, dia berkahwin dengan lelaki lain.

Akui tak simpan dendam

Sementara di video lain, Uziel Martínez yang dipercayai berbicara menggunakan bahasa Mexico mendakwa dia langsung tidak menyimpan dendam terhadap bekas teman wanitanya itu.

Sebenarnya saya baik-baik saja dari segi emosi, saya fikir begitu juga dia. Saya dengan dia tidak ada apa-apa, kami mempunyai hubungan baik. Kami bukan kawan, tetapi kami juga tidak membenci antara satu sama lain.

Video yang dikongsikan Uziel Martínez telah mendapat hampir 14 juta tontonan dan kebanyakan netizen turut bersimpati dengan nasib yang dilalui lelaki ini. Mereka tidak henti-henti memberikan kata-kata semangat buat Uziel Martínez. Malah netizen berpendapat bahawa wanita terbabit pasti akan menyesal suatu hari nanti kerana telah meninggalkan seorang lelaki yang sangat baik dan ikhlas mencintainya.

Sumber: Daily Star, Mirror UK

SKIP THIS AD ×