berita

‘Saya Bukan Yang Ketiga’ – Kongsi Foto Dengan Ashraf Muslim, Mawar Karim Undang Ratusan Komen Netizen

October 23rd, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Umum tahu pelakon dan usahawan Fizo Omar sudah melangsungkan pernikahan dengan bekas pramugari, Fazeera Nazri Azrai yang diadakan secara tertutup di Bidaisari Resort, Janda Baik, Pahang, kelmarin.

Artikel Berkaitan: Muncul Khabar Angin Fizo Omar Nikah 21 Oktober Ini, Bekas Isteri Doakan Yang Terbaik – ‘Semoga Lebih Matang Dari Segi Keputusan’

Artikel Berkaitan: Betul Ke Ini Isteri Fizo?

Pergi umrah sendiri

Bekas isteri Fizo iaitu usahawan Mawar Karim pula berangkat mengerjakan ibadah umrah. Menerusi Instagram Stories, Mawar menyatakan perjalanan kali ini dia tidak ditemani ahli keluarga mahupun anak perempuannya, Wan Maryam.

Alhamdulillah syukran ya haji @ancak_156, @cciberbay, beberapa orang yang terlibat dalam urusan saya, masya-Allah datang ke kaabah.

Ya kali ini sorang tanpa ditemani anakanda Maryam atau keluarga. Saya datang kerana Allah, saya pulang kerana Allah.

Kongsi foto dengan Ashraf Muslim

Namun, apa yang menjadi perhatian ramai adalah foto terbaru yang dimuat naik Mawar di Instagram (IG) miliknya.

Hantaran foto bersama pelakon Ashraf Muslim di Makkah telah mengundang pelbagai reaksi sehinggakan ada yang mempersoalkan sama ada dia ingin menjadi isteri ketiga.

Bagaimanapun, Mawar menerusi kapsyen dalam bahasa Arab menulis, ‘ana la thlatha’ yang bermaksud ‘saya bukan yang ketiga’ diikuti dengan emoji.

Difahamkan, Mawar dan Ashraf terserempak memandangkan kedua-duanya sedang menunaikan umrah di Makkah.

Dalam pada itu, ada juga segelintir waragamaya yang mendoakan agar Mawar bertemu dengan jodohnya satu hari nanti.

Terdahulu, Mawar dan Fizo pernah mendirikan rumah tangga pada November 2013 namun bercerai pada 10 Julai 2019. Hasil perkongsian tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam yang kini berusia empat tahun.

Sumber: Instagram @mawar_karim

SKIP THIS AD ×