berita

Sempena Anniversary Kedua, Go Shop Nak Hadiahkan 2 Buah Kereta! Kami Kongsi Caranya

November 10th, 2016 | by Wan
Shout Out!

 

ohbulangoshop

Korang tahu tak sempena sambutan ulang tahun yang kedua, Go Shop nak hadiahkan dua buah kereta untuk para pelanggan Go Shoppers yang bertuah! Ya korang tak salah baca! Sebuah MPV Grand Livina 7 tempat duduk dan sebuah lagi kereta sedan Nissan Almera. Pehhh!

Selain itu korang juga berpeluang untuk menang televisyen, blender dan banyak lagi hadiah menarik. Caranya cukup mudah, korang kena download aplikasi Go Shop dulu. Shopping online je beb, senang!

Meh kami terangkan lebih mendalam. Kami pun nak menang kereta!

2 Good 2 Miss!

screen-shot-2016-11-10-at-12-22-21-pm

Apa yang korang perlu lakukan seterusnya ialah berbelanja minimum RM200 dalam satu resit atau RM1000 dari 1 November hingga 31 Disember 2016 untuk menerima jemputan menyertai peraduan ini melalui SMS.

Dah siap shopping nanti, pelanggan akan diminta melengkapkan slogan agar berpeluang memenangi salah satu daripada hadiah-hadiah menarik tersebut. Memang senang giler kot nak menang! Tengok lah hadiah-hadiah yang ditawarkan itu, menarik kan? Televisyen 50 inci Sharp, Hurom Slow Juicer, Tokebi Hand Blender dan banyak lagi.

Boleh kumpul mata ganjaran!

 

ohbulangoshop2

Paling menarik sekarang ini pelanggan yang berbelanja dengan Go Shop boleh kumpul point banyak-banyak dan menebus barangan menerusi program Go Shop Club. Contohnya RM100 korang berbelanja, korang dapat mata ganjaran RM1.

ohbulangoshop3

Apa tunggu lagi cepat-cepat download aplikasi Go Shop dekat smartphone korang sekarang. Boleh download dekat Google Play dan Apple Store. Nah kami share voucher RM10 untuk korang yang pertama kali shopping dekat aplikasi ini. Masukkan code ini ‘NEWAPP’ bila diminta.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan Wild Giveaways ini korang boleh layari www.goshop.com.my