berita

Zizan Nafi Bercumbu Dengan Emma

January 20th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-01-20 at 9.44.53 PM

Umum sedia maklum mengenai percutian pelawak terkemuka tanah air, Zizan Razak ke Amerika Syarikat baru-baru ini. Percutian tersebut turut disertai oleh pelakon wanita yang digosipkan sedang bercinta dengannya iaitu Emma Maembong bersama beberapa orang krew lagi.

Artikel Berkaitan : Isu Cium : Zizan & Emma Larikan Diri?

Namun, terdapat desas-desus yang tidak enak didengar apabila ada pihak mendakwa Zizan dilihat bercumbuan dengan Emma dalam kapal terbang. Mereka dikatakan duduk bersebelahan dan melakukan aksi itu tanpa segan silu.

Screen Shot 2014-01-20 at 9.47.19 PMPercutian ke Amerika Syarikat turut disertai oleh beberapa orang krew penggambaran

Zizan yang pada mulanya enggan ditemubual atas alasan keletihan itu akhirnya memberikan penjelasan kepada mStar Online bahawa perkara yang kini sedang kecoh diperkatakan itu adalah tidak masuk akal.

“Pemergian ke Amerika Syarikat itu bukan kami berdua sahaja tetapi pengurus dan beberapa krew turut ikut. Takkan saya hendak buat perkara macam itu di hadapan mereka semua. Isu yang ditimbulkan sebenarnya tiada apa-apa pun dan saya tidak terkejut pun kerana itu adalah lumrah dunia artis”

Walaubagaimanapun, Zizan atau nama sebenarnya Razizan Razak tidak mahu menuduh mana-mana pihak atas timbulnya gosip berkenaan dan menganggap bahawa perkara tersebut adalah kelakar.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×