berita

Bosan Asyik Belikan Mak Kuih Raya? Jom Hadiahkan Mereka Pandora Aidilfitiri Ni!

June 7th, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Wow! Raya dah nak tiba lah. Macam tak percaya dah hampir sebulan kita berpuasa kan? So, macam mana puasa korang, ada tertinggal tak tahun ni?

Cakap pasal nak raya, persiapan raya korang macam mana? Ada apa-apa kelainan ke?

Kalau korang nak raya korang rare sikit tahun ni, apa kata korang beraya dengan koleksi barangan perhiasan diri daripada PANDORA. Bling-bling punya raya korang tahun ni!

Raikan Aidilfitri dengan koleksi terbaru daripada PANDORA!

Haa… Raya ni kalau korang nak lebih menawan bersama yang tersayang. Apa kata korang raikan raya korang dengan barangan eksklusif, hand-finished sterling silver dan PANDORA Rose jewellery collection.

Yelah, time raya ni la nak tambah koleksi-koleksi gelang tangan, cincin, rantai dan anting-anting, barulah saudara-mara rasa cemburu dengan koleksi PANDORA korang.

Promosi Beli 3 PERCUMA 1 daripada PANDORA. Wow!

Sempena raya ni juga PANDORA ada buat promosi tau. Kalau korang beli tiga barangan perhiasan PANDORA. Barangan yang keempat korang akan dapat percuma! Tunggu apa lagi, jomlah rebut tawaran yang berbaloi daripada PANDORA ni!

Kalau korang rasa macam banyak sangat, jangan risau. Raya ni la masa korang nak ambil hati emak, ibu mertua dengan adik-beradik korang. Bukan selalu korang nak bagi hadiah kat diorang kan? Alang-alang nak merapatkan hubungan tu, korang belikanlah diorang hadiah daripada PANDORA ni.

Mesti diorang happy!

Haa.. Untuk pengetahuan korang juga, promosi raya ni berlangsung daripada 7 hingga 17 Jun 2018 sahaja tau. Jadi tunggu apa lagi, jom ke PANDORA untuk dapatkan koleksi raya PILIHAN korang! Confirm tak menyesal punya.

Most Read Today