berita

I Know Who You Are – Aeril Zafril Jumpa ‘Sesuatu’ Di Booth, Ada Yang Cuba Sihir?

June 18th, 2017 | by Arini Saleh | 11 comments
68.3K
reads
10.9K
shares
Kini Trending

Siapa yang mengikuti perkembangan pelakon Aeril Zafrel serta Wawa Zainal mesti tahu yang selain berlakon, mereka berdua sangat aktif dengan bisnes jubah dan shawl mereka. Design Jubah Lima Waktu dan Wawazainalrtw ni memang cantik sangatlah.

Terbaru, Aeril Zafrel melalui instagramnya memuatnaik satu gambar berserta caption yang tidak sedap. Ada yang cuba menganiaya mereka ke?

I know who you are

Jumpa bendala ni kat booth masa meniaga malam tadi kat pwtc…
Apalah niat sebenarnya???
Astaghfirullah…
Bulan ramadhan pun nak buat mcm ni..bkn booth kat kl je booth kami kat johor pun sama,staf jumpa benda yg sama…
Zaman skg ade lg org percaya benda2 ni. Da bwk pegi jumpa pakar dlm bidang ni.. ternyata benda ni sihir!!
Cukup2 la…percaya pada rezeki masing2 #iknowwhouare

Macam jailangkung?

sumber : instagram Aeril Zafrel

11 Comments

  1. Antt says:

    Salah stu cbe stop tyang bini ko.tau la bini ko cntik bngat.kdang2 blh wat org mluat.

    • Ali says:

      Meluat sampai sanggup melangkau batas syirik? Cmon bro

    • buddy holly says:

      bukankah meluat atau segala rasa yg tidak baik datang dari hati adalah antara perkara yg wajib kita takut ianya tanpa kita sedar!!
      penyakit hati!!
      kenapa meluat???
      tepuk dada tanya iman..

  2. wa tak le blah dgn hipokrit says:

    adoi, kuat drama la mamat ni. ko kan konon kuat agama. settle sendiri la. tu pon nk gtau fan ko. geletis.

    • buddy holly says:

      bersangka baik lah!! x rugi..
      Hidup pn tenang..
      kenapa perlu herdik, sindir yg nyata perkara yg sia-sia.
      Kenapa kita tidak mengunakan senjata kita yakni Doa.. mintak yg baik2 pada Allah..
      sesungguhnya Malaikat akan mendoakan ke atasnya jika kita doakan pada hamba Allah yg lain tanpa dia ketahui.

  3. satu satu nya Aku amm says:

    Aku sokong ko yoo

  4. anon says:

    Org melayu ni kuat betol dengki dgn bangsa sendiri. Takleh tengok org senang sikit. Bertaubat lah. Sihir2 gini dah syirik..