berita

Kongsi Foto Wanita Sekerja Dalam Group Whatsapp Untuk Jamu Mata, Perbualan Ini Pasti Buat Anda Geram

August 10th, 2017 | by Ash Nordin | 0 comments
55.6K
reads
3.2K
shares
Kini Trending

Dalam tempat kerja pasti masing-masing mempunyai karakter tersendiri. Ada yang suka berseorangan dan ada juga lebih senang untuk bergaul dengan rakan kerja yang lain. Lepas tu bila dah ada geng mesti akan ada group whatsapp. Iya lah, kalau nak kutuk orang kurang sikit rasa bersalah tu kan.

Tapi kadang-kadang tu group whatsapp bukan untuk tujuan itu sahaja. Lelaki ni berkongsi di Twitter betapa ghairah nya rakan sekerja untuk lihat bahagian badan wanita di tempat kerja. Lebih sedih lagi, kebanyakan rakannya itu sudahpun berkahwin.

Dah kahwin tapi..

Lelaki ni berkongsi kandungan group whatsapp di tempat kerjanya. Apa yang menyedihkan lagi, kebanyakan lelaki sudah berkahwin tetapi masih punyai perangai pelik. Lihat sendiri convo di bawah ni.

‘Bukan taknak bersuara tetapi..’

Ini sebab kenapa lelaki ni tak nak buat report..

Takde adab, pantang nampak perempuan

Sumber: Twitter

The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *