berita

[KUIZ] Adakah Korang Akan Selamat Jika Bumi Diserang Alien?

June 6th, 2016 | by Noraniza
Filem Antarabangsa

independence day 1

Siapa pernah nampak alien depan mata? Hihi.. Admin minta simpang lah jangn terserempak benda-benda pelik macamtu. Mahu lari tak cukup tanah nanti.

Tapi, korang pernah bayangkan tak adakah korang akan selamat jika bumi benar-benar diserang oleh segerombolan askar alien. Admin rasa admin antara mangsa terawal. Nak tahu korang selamat tak? Nah, cuba kuiz ni!

Ha.. Dah tau ke sama ada korang akan jadi mangsa dek serangan alien ataupun jadi superhero? Kami sudah semestinya akan jadi mangsa sebab nak lari pun lambat.

Sebenarnya, kami nak umumkan pada korang semua bahawa filem Independence Day: Resurgence akan menemui korang semua pada 23 Jun ini.

Diarahkan oleh Roland Emmerich dan membawakan pelakon-pelakon meletop seperti Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman dan ramai lagi, kami yakin filem ini harus dimasukkan dalam filem ‘mesti tonton 2016’ korang. Sebelum tu, jom tengok trailer filem ni. Macam super gempak je!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior, Content Champions at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

Most Read Today