berita

Perkahwinan Adik Fizo Omar Yang Sangat Mewah Dengan 3 Biji Lamborghini

April 10th, 2015 | by Noraniza | 14 comments
2.3K
reads
Kini Trending

fizo omar

Wah. Memang menarik, memang mewah. Rasanya setiap wanita mahu dimanjakan di hari perkahwinan mereka dengan acara seperti ini.

jz937

Malah, adik perempuan kepada pelakon popular ini, Diana telah melangsungkan hari bahagianya bersama jejaka pilihan, Hafiz di Menara Kuala Lumpur pada 18 Januari yang lalu. Jom kita tengok majlis yang awesome ni!

Majlis Resepsi Adik Fizo Omar & Hafiz

Sumber/kredit video: iMoment videography

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior, Content Champions at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

14 Comments

  1. kaki tabur says:

    perghhhh show off giler…

    • wooly says:

      cume nk komen, bju pengantin pompuan tu cantik n hurm nk keluarge cm dorg..huhu

  2. lezo says:

    Untung lah kaya!

  3. Taro says:

    Lel. Ferrari dgn Lambo pun tak tahu beza, belum kena review pagani & koenigsegg lg. 2 Lambo, 1 Ferrari lah!

  4. Anonymous says:

    adik beradik sama ja.. mata duitan.. ok.. tak apa.. rezeki masing2.. memang patut pun dapat kahwin dengan org kaya sebab rupa paras menarik boleh take advantage la.. jodoh dan rezeki Allah tentukan utk mereka.. sekian..

  5. future millionaire says:

    adoi biarlah.. dia bukan nak show off. saya follow ig hafiz ni, saya tau niat dia post video2 macam tu nak org impress, percaya dia berjaya. hafiz ni join forex. kaya kot. saya pun jadikan hafiz ni idola utk mencapai cita2. saya tgh consider naik main forex ni. ada juga contact dia masa tu. dia ada buat class ajar org naik main forex. takpela rezeki masing2 kan? yang penting saya nak ikut jejak langkah dia ni. nak ada kreta sebijik. tak lambo tak ferrari pun takpe asal ada kreta sendiri. yang penting saya nak ada bisnes sendiri. tahniah hafiz & diana.

    • lalala says:

      Main Forex haram brader. Buat research dulu before involve dlm sesuatu perkara..

  6. zzzz says:

    untung nyer bnyk duit

  7. hantu kak limah kencing berdiri says:

    ye la dua tu lambo yg sebijik tu ferrari mcm zizan punya..tp lambo lg up dr ferrari..truth hurt believe that..

  8. Once in a life time says:

    Suma org trigin nk wedding cmtu.tp tu lah kn..rezeki msing2.jnji selamat dan selamat mngharungi cabaran alam rumahtngga.

  9. Syikin says:

    Alhamdulillah…..rezeki dia, tumpang happy

  10. hantu longkang says:

    kete dah hot..tp depan pelamin mai aiiii serabai..xnampak kemas pon..semua mcm semut hurung gula..mcm berterabur je

  11. ok2 jer says:

    laki nie anak org kayo byk gile business,exgf die pun lawo sangat2..laki nie sepupu shila amzah,bekas budak international Islamic College tmpt kami belajaq.okbai sekian