berita

[Video] 8 Hadiah Menggamit Memori Ibu Untuk Anak Tersayang…No 8 Tu Paling Win

April 11th, 2017 | by Rudy | 5 comments
7.4K
reads
233
shares
Gaya Hidup

Dugro Feature

Apa yang paling korang ingat bila kita flash back zaman kanak-kanak dulu? Apa hadiah pertama yang korang dapat daripada mak dengan bapak korang dan masih disimpan lagi? Ha..Setiap orang mesti dapat hadiah yang berbeza kan?

Contohnya ada yang dapat rantai, gelang, bantal busuk (malu nak cerita) dan banyak lagi.

Buat yang tak tahu nak bagi hadiah apa dekat si manja korang tu, ni kami nak kongsi antara hadiah yang boleh korang berikan  pada mereka supaya memori korang bersama mereka dapat dicipta..Aww so sweet..

Ha dah ada idea ke nak berikan pada si manja korang tu? Kalau masih tak tahu, apa kata korang kunjungi Roadshow Dugro “Build a backpack and so much more” ? Boleh la korang hadiahkan si manja backpack dengan sulaman nama dan mesej kasih. Klik sini untuk maklumat selanjutnya mengenai Backpack Rekaan Khas Dugro berserta sulaman mesej kasih!!

Kalau korang ada cadangan lain boleh la share dekat ruangan komen tu dan boleh jadi lebih lagi.

end tag new v1-01

5 Comments

  1. fromthe_truestory says:

    hadiah masa akau kecik yg paling win adalah…
    Masa tu umur aku kakak kata dlm 2 thn..kakak umur tahun..dia jaga aku la masa tu.

    Kakak memncing ikan umpan cacing tanah, kumpul la cacing tanah tu dlm bkas tempurung..

    Kakak hayal semasa memancing..tiba2 umpan di mata kail habis, lalu pegi la dekat dgn aku yg tengah duduk telanjang bulat dkt umpam dn baldi tu..ALANGKAH TERKEJUTNYA KAKAK..”melihat mulut aku penuh gn cacing tanah tadi”..apa lagi Mak pukul kakak sbb x jaga aku dgn baik..smpai cacing tnh masuk mulut yg di sangka mee goreng.Aku manala tau..umur 2 thn je..