berita

‘Boleh Sibuk Bercinta Sana Sini, Tapi Tolonglah Bagi Kerjasama. Jangan Siksa Hidup Orang’ – Isteri Shuk Sahar

November 28th, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Hubungan pasangan suami isteri di antara pelawak terkenal, Shuk Sahar dan isterinya Rossa dilihat semakin tegang. Sebelum ini, Rossa mendedahkan dia menerima mesej daripada pengikutnya yang mendakwa melihat kelibat suaminya dengan seorang wanita di dua lokasi berbeza. Rossa bagaimanapun, menafikan wanita yang dilihat bersama suaminya itu adalah dirinya.

Artikel Berkaitan: Isteri Shuk Dedah Dah Sebulan Tak Tinggal Sebumbung – ‘Saya Nekad Bercerai, Hampir Lima Tahun Bertahan..’

Artikel Berkaitan: Netizen Dakwa Nampak Shuk Sahar Dengan Wanita Lain Dekat Penang, Ini Respon Rossa – ‘Dua Mangkuk Ni Memang Takkan Mengaku’

Artikel Berkaitan: Wanita Muat Naik Video Lelaki Mirip Suami Dekat Bilik Hotel, Ini Respon Isteri Shuk

Shuk didakwa keluar dengan wanita lain?

Terbaru, menerusi perkongsian Rossa di Instastory berkongsi tangkap layar perbualan bersama pengikutnya yang mendakwa melihat kelibat suaminya dengan seorang wanita lain dia dua lokasi yang berbeza. Bukan itu sahaja, wanita tersebut dikatakan membawa dua beg sebelum dijemput oleh Shuk Sahar.

Tadi saya nampak suami kakak. Dia amik ****. Maybe diorang nak pergi check in jauh? Sebab **** bawa beg besar galas belakang dan satu lagi di tangan. Shuk naik kereta Myvi, macam mana saya boleh pasti itu dia, sebab Shuk turunkan tingkap kereta dan keluarkan muka dia tenung saya dan senyum.

Waktu saya tunggu lif, kebetulan **** keluar lif bersama. Jadi kisah viral mereka ke Penang tu benar kerana mereka masih berhubung. Semalam, saya nampah Shuk dengan **** dekat ***** *****. Adik ipar lah perasan dulu.

Tak beri kerjasama

Susulan daripada pendedahan mesej tersebut, Rossa dilihat sempat ‘memerli’ suaminya yang dipercayai enggan memberikan kerjasama yang baik dan sama sekali tidak mengaku akan kesalahan yang dilakukan.

Boleh sibuk bercinta sana sini. Tapi tolonglah bagi kerjasama. Mudahkan urusan orang. Jangan lah siksa hidup orang lagi sementara kamu ke sana sini dating. Bila tanya nda (tak) mengaku. Menyiksa ba itu namanya. Kena gantung tanpa tali.

Terdahulu, pemilik nama Rossalennah Natassyiah Asshaferah membuat pengakuan dia sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dengan suaminya dan berada dalam proses untuk failkan penceraian.

Igstory penuh:

Sumber: Rossa.Sera

SKIP THIS AD ×