berita

Demam TikTok Melanda. Ni 10 Video TikTok Paling EPIK, Yang Gerenti Korang Pernah Tengok!

December 9th, 2019 | by Mastura
Sponsored Post

Siapa je yang tak tahu pasal aplikasi TikTok yang perlukan korang buat gerak gaya kreatif diiringi muzik latar siap special effect sekali. Haa.. sebab tu TikTok ni tengah popular dalam kalangan generasi muda

Kalau korang perasan, akhir-akhir ni makin banyak pula video TikTok yang viral kat Facebook, Instagram dan Twitter. Fuhh! Dasyat juga eh TikTok ni. Dah jadi hiburan golongan yang lebih berusia pulak. Tak percaya? Ni 10 video TikTok paling epik dan kami yakin korang mesti pernah tengok.

1. Pak Cik Khai Hindustan

2. Wow.. Ada abam bombalah!

3. Mengantuk.. Mengantuk.. Nak tidur mana?

4. Apa yang merasukimu nek?

5. Ni make up artis yang popular tu kan?

6. Comelnya kucing tu..

7. Reaksi muka dia tak boleh tahan.

8. Manisnya dengan baju sekolah.

9. Siapa kata artis tak main TikTok?

10. Seriuslah BTS pun ada TikTok?

Jom layan banyak lagi video TikTok tanpa had dengan YES Konfem 4G Konfem Unlimited!

Korang masih mencari pelan internet prabayar mudah alih tanpa had kuota pada harga yang murah? Jangan pening-pening! YES 4G tawarkan data tanpa had yang EPIK serendah RM1 je sehari melalui YES Konfem 4G Konfem Unlimited. Mana nak dapat harga serendah ni dengan telco lain?!

Selain tu, dengan setiap pek permulaan YES EPIK 4G, korang akan nikmati servis panggilan berkualiti tinggi VoLTE secara PERCUMA.

YES merupakan pilihan jalur lebar yang terbaik kerana ia telah terbukti mampu menyelesaikan masalah latensi rendah selain membantu memberikan perkhidmatan internet 4G yang lebih pantas di seluruh negara.

Dengan YES 4G, korang pasti dapat pengalaman yang lebik EPIK untuk menonton lebih banyak video TikTok tanpa lag walau di mana saja korang berada sama ada dalam train atau bas yang sedang bergerak. Kalau balik kampung pon still ada line tau. Memang EPIK lah!

So, tunggu apa lagi? Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang YES EPIK 4G atau nak tau pusat YES yang berdekatan untuk mendapatkan pelan prabayar ni, layari saja laman web rasmi YES.

Jom bertukar ke YES EPIK 4G hari ni!