berita

Fitness Fiesta Bersama Spritzer + Fibre Kini Lebih Awesome!

November 8th, 2016 | by Noraniza
Make-It-Senang

about-video-large

Korang semua suka berzumba tak? Haaa..

Zumba ni ada tarian yang unik yang boleh membuatkan badan uols bekerja tapi dengan cara yang sangat fun. Zumba juga akan memuaskan seluruh tubuh anda untuk bergerak mengikut muzik. Best kan?!

Kempen ini akan diadakan selama 10 hari untuk peminat Zumba. Boleh lah uols bakar kalories dalam badan dengan program ni kan. Hehehe

Yahooo! Jom sign-up!

14721693_1159013804164516_438868978997933242_n

Meh admin nak bagi tahu. Zumba Fiesta ni hanya RM 35. Lokasinya terletak di Kepong Metropolitan Park pada 6hb November 2016.

Uols boleh sign up di www.heyjom.com. Fitness Fiesta ini juga dibawakan untuk anda semua oleh #Spritzer + #Fibre. Rugi tak pergi guys. Boleh berzumba bersama rakan-rakan korang. Hehe

Diana Danielle pun join kempen #10dayschallenge #Spritzer + #Fibre ni

untitled

Ada berani untuk turut serta untuk #fitnessfiesta ni? Haaa

Sebelum tu, korang boleh check out #Spritzer+Fibre di Facebook – https://www.facebook.com/Spritzer.Fibre/

Mereka juga ada lebih 30 influencers yang terkenal juga turut serta bersama untuk kempen #fitnessfiesta ni tau. Ramai gilaaaa ok~ Instructors pun semua best-best dan mereka akan join uols untuk berzumba dan juga aktiviti yang lain. Woahh..

14915199_1168520776547152_8343803449455792903_n

14991945_1168498866549343_6632983435143560936_n

Boleh dapatkan air Spritzer + Fibre ni di Petronas stations, AEON, AEON Big, MyNews & 7Eleven yang berdekatan

14910560_1163424357056794_477737000122853416_n

Lebih banyak serat badan akan menjadi lebih sihat!

14690869_1157051617694068_4933475705026054437_n

Serat makanan adalah zat atau nutrisi yang sangat diperlukan oleh tubuh manusia bermula dari hujung rambut hingga kaki.

Dengan adanya serat yang berkelanjutan, mikrosistem di pencernaan menjadi seimbang dan terjaga, sehingga seluruh bahagian dapat berfungsi dengan baik.

Hanya 6g serat sehari yang anda perlukan. Rasa perbezaan dalam 10 hari bersama #PlusFibre # 10DaysChallenge ini!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)