berita

‘Sekarang Giliran Saya Pula Bimbing Cikgu’

August 15th, 2018 | by Shafika
Lensa Insta

Betul lah orang cakap, jodoh pertemuan ini ditangan Allah. Tak kira jauh mana kita berlari, kalau dah jodoh tetap akhirnya ke jinjang pelamin. Betul tak? Seperti yang viral di media sosial hari ini apabila foto Pre Wedding pasangan ini antara pelajar dan gurunya sendiri mendapat perhatian.

Biasa kita dengan guru atau pensyarah lelaki yang mengorat pelajar perempuan. Kali ini, bayangkan pelajar lelaki mengorat gurunya. Fuhh memang sweet betul. Guna ayat apa nak tackle cikgu itu?

Muridku suamiku

Jodoh Allah tentukan..first time shoot cikgu kawin dengan murid..kalau cikgu laki tu biasa tapi ni luar biasa cikgu pmpuan..depa mintak shoot kat sekolah kita layan kan ajaa..sampai beg camera tetinggai dalam lab physics lahhh..

Jodoh di sekolah

Memang sporting lah cikgu

Kawan excited

Kahwin ngan cikgu

Sumber : Rafi Rahman

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×