berita

Thursday Trailer: Paranormal Activity The Marked Ones Lebih Seram!

December 26th, 2013 | by Ai
Filem Antarabangsa

Paranormal

Bagi penonton filem yang berjiwa kental dan berani, terdapat sebuah lagi filem terbaru bergenre seram menanti untuk ditonton.

Bermula pada Januari tahun hadapan, Paranormal Activity: The Marked Ones akan kembali menghantui hidup anda sama seperti siri empat Paranormal Activity yang lain.

Walaupun mengekalkan konsep penggunaan rakaman video, namun The Marked Ones menampilkan jalan cerita yang berbeza dan pastinya lebih menggerunkan.

Screen Shot 2013-10-31 at 13.26.42

Untuk makluman anda, kisah seram ini bermula sekitar pertengahan tahun 2012 di mana segolongan remaja sedang mengadakan parti di California.

Tanpa dijangka, terdapat seorang wanita mati di bangunan apartmen yang sama sewaktu remaja-remaja tersebut sedang berparti.

Sejak dari itu, Jesse dan rakan-rakannya terdorong untuk kembali ke lokasi kejadian bagi menyiasat kematian wanita tersebut.

Keberanian mereka menceroboh masuk ke kawasan itu digemparkan dengan penemuan barang-barang yang biasa digunakan untuk ritual ilmu hitam.

Screen-Shot-2013-10-17-at-12.49.14-PM

Tidak berapa lama kemudian, Jesse mula perasaan sesuatu yang aneh sedang berlaku apabila terdapat kesan gigitan di tangannya selain dia mempunyai kekuatan yang luar biasa.

Sewaktu kawan dan keluarga Jesse mencuba sedaya upaya untuk memulihkannya, semakin banyak penemuan pelik dan menyeramkan yang menganggu mereka.

Adakah roh wanita tersebut telah meresap masuk ke dalam badan Jesse? Apa pula kisah sebenar di sebalik kematian wanita itu? Kalau nak tahu, jangan lupa saksikan Paranormal Activity: The Marked Ones pada awal Januari nanti ya?

Sebelum itu, di sini OHBULAN! sertakan trailer filem berkenaan untuk tontonan anda. Selamat menonton!

SKIP THIS AD ×