berita

Bosan Tak Tau Nak Buat Apa Hujung Minggu? Jom Ke Eco Grandeur, Puncak Alam.

April 11th, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Korang mesti pernah dengar tentang EcoWorld kan? Alaa..kawasan perumahan yang dibina mesra flora dan fauna tu.

Tapi korang pernah dengar tak tentang Eco Grandeur? Mesti tak kan? Eco Grandeur ni salah satu kawasan dalam EcoWorld juga tau… Nak tau apa yang yang bestnya Eco Grandeur ni..  Jom baca ni…

Seni bina yang memukau.. Sure memikat hati korang..

Korang mesti suka tangkap gambar yang rare kan . Kat Eco Grandeur ni, korang boleh cabar tahap kreativiti korang untuk ambil gambar tau. Ni ada sikit contoh shoot yang korang boleh cuba. Jangan kata admin tak payung pula.

Kat sini pun ada satu jambatan ala-ala London Bridge tau. Terasa macam fairytale pula tengok jambatan ni. Korang yang nak buat photoshoot kahwin tema fairytale tu, sesuai sangat ambil gambar kat sini…

Dah sampai Eco Grandeur. Jangan lupa singgah Ink Library Cafe ya..

Haa..lepas dah penat-penat tangkap gambar tu, mesti lapar kan? Apa kata korang singgah dulu kat Ink Library Cafe ni. Ciri kafe yang agak hipster ni mesti sesuai sangat dengan cita rasa korang.

Selain seni bina dan dekorasi kafe yang memukau, rasa makanan dekat kafe ni pon boleh tahan sedap jugak tau. Cuba tengok gambar yang admin share ni. Terliur weh..

Yang paling special mestilah Ahad ni sebab Eco Grandeur akan meraikan Banana Day.. Yeay

Apa pula Banana Day ni? Jap! Jangan fikir bukan-bukan dulu.

Banana Day ni khas diadakan semperna hari terbuka pertama yang diadakan oleh EcoWorld . Nak tau apa istimewanya Banana Day ni, baca poster kat bawah.

Tak silap admin ni first time tau Banana Day disambut kat Malaysia.

Oh ya…. Hari terbuka EcoWorld ini bukan sahaja diadakan di Lembah Klang, malah akan turut diadakan di Pulau Pinang dan Johor. Tapi, untuk Banana Day ni cuma dekat Eco Grandeur, Lembah Klang je tau.

So, korang yang nak rasai pengalaman baru tu tunggu apa lagi.. Bolehlah rancang hujung minggu ni bawa adik, kakak, abang, girlfriend, boyfriend.. Nak bawa mak ayah pon boleh saja ATAU nak lebih ekslusif boleh book a tour di sini..

 So save the date ya!

Tarikh: 15 April 2018 (Ahad)

Masa: 11 pagi – 6 petang

Masuk percuma!

Alamat:  Eco Grandeur, Puncak Alam, Selangor

Jom kita tengok juga apa yang best kat sini…

 

The following two tabs change content below.

Most Read Today