berita

Foto Panas Tom Cruise & 2 Wanita Seksi Dipaparkan

May 18th, 2012 | by M | 10 comments
175
reads
Lensa Insta

Usia yang menginjak 49 tahun bukan satu penghalang buat Tom Cruise apabila foto-foto panas pelakon filem Mission : Impossible – Ghost Protocol ini telah dipaparkan melalui laman tabloid, Dailymail.

Foto-foto ini merupakan set koleksi yang dimiliki oleh majalah W sempena rangka promosi filem Rock of Ages. Jiwa rockers jelas terpancar di wajah pelakon ini seperti penggunaan eyeliner hitam dan aksesori khas, sekali imbas ada kemiripannya dengan imej Marilyn Manson.

Manakala, 2 model berambut blode yang dipadankan bersama Tom Cruise memberikan paparan sisi nakal pelakon ini. Mengoda & seksi, fuh panas!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

10 Comments

  1. ubah corak pemikiran says:

    grrr…menggegarkan jiwa dan raga….expose solution sexy muahhhh

  2. Hapidah Mohamadon says:

    aku rase..pompuan 2 org tu yg nmpk ganas..tom kurus nmpk soft look je..jinak je..hihhh

  3. saja says:

    eh eh!!! Tom Cruise tinggi dari models.. hahaha

  4. Kiko says:

    oh boifenku…. sugguh cun tuanhamba…

  5. Pondan Sepi says:

    TOM CRUISE NI DULU IBARAT ROBERT PATTINSON PADA ZAMANNYA.. YE LAH SKRG DH BERUSIA..BODY PUN DH X SOLID..