berita

Photoshoot Anak Rozita Che Wan Ala Flower Princess

November 6th, 2014 | by Ai | 8 comments
41
reads
Lensa Insta

anakcheta

Ya, kami rasa memang kami belum boleh move on lagi dengan cerita Rozita Che Wan dan puterinya. Mana taknya, comel baq hang little princess ini.

Seperti ibu bapa lain, Che Ta dan Zain Saidin turut tak tertinggal dari merakamkan saat-saat manis diawal kelahiran anak mereka.

Sekali pandang, tema photoshoot anak Che Ta ni seperti puteri dikelilingi bunga pun ada. Kelass!

Screen Shot 2014-11-05 at 10.02.28 PM

Semalam, Che Ta telah memuat naik foto anaknya tau! Siap tag nama photographer terkenal Annas Easkey sekali. Kami pun apa lagi, pantas je tengok foto-foto terbaru baby Che Ta di Instagram Annas.

Geram pula kami lihat aksi comel baby Che Ta ni. Nampak tenang dan mendamaikan. Wajahnya yang mulus dengan aksi yang bersahaja sudah cukup menambat hati dan membuat kami tersenyum pagi ini.

babychetazain

Kalau korang nak tahu, little princess ini baru berusia 5 hari ketika foto diambil semalam! Hebat nau jurugambar ini dapat merakam detik indah sebegini. Mesti baby tak meragam.

Apapun, kami turut tumpang gembira di atas kelahiran si comel ini. Semoga membesar dengan sihat ya nak! Lebiuuu baby girl!

8 Comments

  1. akutetapbenci says:

    Ciptaan ALLAH….Maha segala pencipta….cantik indah…hargailah syukur lah dgn apa yg telah dikurniakan….sempurnakan lah dgn didikkanNYA….

  2. Olga says:

    bakal model, pelakon yg bakal menghiasi kaca TV 20 tahun akan dtg! kudos Che Ta!

    • rianda says:

      first time aku baca Olga komen yg baik2. hahahha.tahniah olga. a big fan of che ta ke?

  3. Lezo says:

    Comelnyeee.. nak hug sikit.

  4. oh wow says:

    Laa.. gambar dr photographer ni lg ke? dia mmg kaki bodek che ta ke mmg bff.? dari kawen,ke hanimun smpai ke anak. mentang2 che ta cantik, anak comel..buat gamba dia jadi up gila,kemain dia nak shoot che ta. cube org2 biasa je client dia, endah x endah je dia layan. pilih bulu betul.
    man kajang mana? taknak buat baju pulak ke utk anak che ta? auch

  5. jii says:

    cam tangan anak alien je…

  6. opocot says:

    Sedap nama gabunggan tazain