berita

Raya Dah Dekat, Banyak Benda Tak Siap lagi? Apa Kata Korang Singgah Nagoya!

May 4th, 2018 | by Afira
11.2K
reads
Shout Out!

Rasanya semua orang kenal  NAGOYA kan? Alaa..gedung tekstil terkenal tu. Sempena Hari Raya yang bakal tiba tak lama je lagi ni, Nagoya ada buat beberapa PROMOSI menarik untuk korang tau!

Memandangkan NAGOYA ni gedung tekstil yang menawarkan pelbagai pilihan kain menarik, bolehlah korang borong sekali harung untuk buat baju raya, langsir, sarung kusyen dan bermacam lagi. Mudah kerja!

Ada installation service tau! Senang kerja korang

Bila nak tukar langsir baru memang semangat, tapi, benda yang paling leceh adalah nak cari tailor yang mahir jahit langsir. Lepas tu, nak cari peralatan dan nak pasang lagi. Banyak kerja! Haa..jangan pening-pening..

Kalau korang nak tahu, NAGOYA juga ada menyediakan servis jahitan langsir. Lepas dah beli kain, terus je hantar kat tailor diorang untuk jahit. Siap pasang sekali pulak tu!
Wahh..mana nak jumpa servis macam ni. Bukan setakat jual kain, ada tailor profesional, servis pemasangan langsir dan yang paling penting, murah!

Diorang antara kedai kain yang paling murah dan banyak pilihan!

Tak kira la kain untuk langsir, baju kurung atau baju melayu, semuanya memang harga mampu milik! Walaupun murah, kainnya semua berkualiti tinggi tau. Memang recommended dan pilihan terbaik!

NAGOYA ni bukan saja jahit langsir, tapi… baju kurung pun boleh! Dah nak raya ni, mana nak cari tukang jahit last minute! Mintak je diorang jahitkan ikut fashion dan style terkini yang korang suka. Pasti, vogue baju raya korang nanti!

Bagi yang lelaki pula, Nagoya ada pelbagai pilihan baju melayu yang menarik dan bermacam-macam warna! Sampai rambang mata nak pilih!

Sempena Hari Raya ni, diorang ada diskaun menarik!

Fuyyoo! Bestnya, dah la murah, kain berkualiti, lepas tu ada diskaun 10% lagi! Memang boleh berjimat la raya nanti.

Raya sakan lah korang nanti dengan baju raya dan langsir cantik dari  NAGOYA. Meletop!

Apa tunggu lagi guys, jom ramai-ramai serbu NAGOYA dan dapatkan promosi hebat sempena raya ni bermula pada 15 Mei ini. Kalau lambat nanti melepas..

Kalau nak mudah korang boleh je check facebook diorang [Klik sini] atau Instagram IG  

Untuk maklumat lanjut, klik [sini].

Most Read Today