berita

Sale! Sale! Sale! Jualan Jumbo? No 3 Tu Memang Power!

December 5th, 2017 | by Intan Mahsuri | 0 comments
30.2K
reads
1.1K
shares
Kini Trending

Dah sampai hujung tahun! Musim sale dah sampai, kali ini ada Jualan Jumbo dengan harga runtuh! Diskaun sehingga 70%. Penjimatan yang awesome! Jadi apa lagi yang korang tunggu jom serbu Jualan Jumbo di SACC Mall, Shah Alam sekarang jugak!

Pierre Cardin Hanya RM 39!

Nak beli beg galas baru? Kalau macam tu kena datang Jualan Jumbo ni. Korang jangan tak tahu dekat Jualan Jumbo ni, korang boleh dapat beg Pierre Cardin dengan hanya RM 39 ye! Tapi terhad kepada 10 orang yang terawal setiap hari bermula 5 Disember hingga 17 Disember…

Tawaran sah hanya kepada pembaca OhBulan. Ini bermakna korang kena flash baucer ni dan tunjuk dekat juru jual tu nanti. Ada 13 hari! So, korang kena lock date korang dan rebut offer terbaik ni.

Rambang Mata! Jenuh Nak Pilih!

Sampai je aras ruang legar, SACC Mall memang rambang mata la. Macam-macam ada bermula dari pakaian lelaki, kasut lelaki, kasut wanita, beg tangan wanita, bagasi dan aksesori barangan kulit. Wah! Jenuh nak belek. Pilih jangan tak pilih na.

Macam-macam brand berjenama seperti Pierre Cardin, Alain Delon, Snails & Jeep Spirit ada. Dah la semua barangan berjenama. Original pulak tu! Dah nama pun offer! Harga memang runtuh habis la!

Kalau korang nak tahu main attraction  jualan jumbo ni ialah koleksi beg mereka! Semuanya tip top habis! Ada pelbagai jenis beg yang korang boleh pilih dan beli. Cakap je korang nak cari beg yang macam mana, semua ada! Nak beg tangan, beg galas, beg sandang,beg duit, bagasi mungkin? Semua ada! Dah la tu harga pulak murah gila…

Harga Runtuh! Murah! Murah!

Memang meriah habis sale kali ni. Macam-macam brand ada. Jenuh nak pilih tapi yang penting ada diskaun, 10%, 30%, 50 dan 70%. Diskaun kaw-kaw! Mana nak dapat baranagn berjenama dengan harga yang macam ni!

Berlangsung selama  13 hari bermula dari 5 hingga 17 Disember confirm korang puas hati dengan harga yang ditawarkan di sini. Jadi apa  lagi jom pakat singgah SACC Mall, Shah Alam dan nikmati diskaun terhebat hanya di Jualan Jumbo! Shopping jangan tak shopping noh! Sebelum terlupa, semuanya tertakluk kepada stok yang ada ye! Konsepnya mudah je, siapa cepat dia dapat!

 website : www.miroza.com.my
 facebook : Miroza Leather
 instagram : mirozaleather.official

 

The following two tabs change content below.

Most read today

Recommended for you