berita

‘Dah Ada Mak & Ayah’ – Baru Seminggu Bernikah, Caption Terakhir Doktor Ini Undang Sebak

August 24th, 2019 | by Amat
Kini Trending

Tidak dapat dibayangkan perasaan kehilangan seseorang yang disayangi dalam sekelip mata akibat kemalangan jalan raya. Lebih perit lagi apabila baru sahaja mendirikan rumah tangga dan belum puas merasai kehidupan bersama keluarga baru.

Seorang pegawai perubatan Hospital Tuanku Fauziah (HTF) di Kangar, Dr Farid Ismail maut apabila kereta yang dipandunya terbabas dalam perjalanan ke tempat kerja. Lebih menyedihkan lagi perkongsian foto dari jurukamera perkahwinan mereka, Nor Asyilah Firzan undang sebak terutamanya kapsyen terakhir arwah itu.

Hilang kawalan

Menurut sumber Astro Awani, mangsa Dr Farid Ismail dipercayai hilang kawalan sebelum melanggar tiang elektrik di pembahagi jalan kira-kira jam 7 pagi. Mangsa turut mengalami kecederaan parah dan dilaporkan disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.

Baru seminggu berkahwin

Jumaat berita lain yang menyusul

Dah ada mak dan ayah

Moga pandangan ini akan senantiasa

Menerusi Facebook Nor Asyilah Firzan difahamkan pasangan Dr Farid Ismail dan isteri baru sahaja bernikah kira-kira seminggu sebelum Dr Farid meninggal dunia di tempat kejadian. Jurukamera ini turut berkongsi momen terindah sepanjang sesi photoshoot di majlis perkahwinan mereka.

Turut menjadi perhatian adalah kapsyen dan foto terakhir yang dimuatnaik mangsa di laman Instagram undang sebak netizen.

Sumber: Nor Asyilah Firzan, Astro Awani

SKIP THIS AD ×