berita

Didakwa Failkan Perceraian Dengan Adam, Fiza Elite Update Instagram Elak Beri Kenyataan

April 21st, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

IMG_1724

Pada bulan September tahun lalu, Adam AF mengejutkan para pengikut tegar industri hiburan tempatan apabila mengumumkan mahu berkahwin dengan Fiza Elite yang ketika itu bergelar janda anak dua.

Hanya dengan perkenalan singkat, kedua-duanya berjaya mengikat tali pernikahan dalam majlis serba sederhana di Pejabat Jabatan Agama Islam Selangor, Shah Alam.

Bagaimanapun, sebulan selepas hidup bersama, tersebar pula cerita kurang enak apabila pasangan ini dikatakan bergaduh besar di stesen minyak dipercayai akibat perasaan cemburu Adam.

fizaadam6

Foto romantis Fiza dan Adam selepas berkahwin

Selepas menjelaskan hubungan mereka berada dalam keadaan baik, sekali lagi perkahwinan Adam dan Fiza jadi bahan perhatian apabila bekas penyanyi kumpulan Elite itu dilihat memadam gambar-gambar suaminya di Instagram.

Dan pada hujung minggu lalu, sebuah akhbar tempatan melaporkan Fiza telah pergi ke mahkamah baru-baru ini bagi merujuk masalah rumahtangga ke pejabat agama.

Dalam masa yang sama, terdapat sumber-sumber menyatakan Fiza sebenarnya memfailkan perceraian pada hari Rabu lalu di Shah Alam, Selangor.

Oleh kerana berita tersebut masih samar-samar, OHBULAN! menghubungi Fiza namun pelakon itu seakan cuba mengelak dari memberikan kenyataan dengan meminta supaya dihubungi sebentar lagi atas alasan sedang menguruskan sesuatu. Panggilan telefon yang dibuat selepas itu juga tidak diangkat seperti yang dijangka.

Namun begitu, Fiza berkongsi sekeping fotonya sedang memakai telekung di Instagram dan memberitahu enggan lagi ditebak dengan soalan kontroversi itu selain berharap semua pihak dapat memahami situasinya.

Screen Shot 2014-04-21 at 13.02.38

Screen Shot 2014-04-21 at 13.02.57

Adam pula gagal dihubungi sehingga kini. Mungkin kedua-duanya masih mencari waktu yang sesuai untuk menjernihkan keadaan.

SKIP THIS AD ×