berita

Jom Grab Kopi Kegemaran Korang Sempena Promosi Happy 11.11 Sale, Confirm Tak Rugi!

November 9th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Rakyat Malaysia dan kopi sememangnya tidak dapat dipisahkan. Ianya menjadi peneman utama ketika waktu sarapan dan ketika minum petang sebagai pelengkap kudapan korang.

Selain itu, rasanya yang evergreen membuatkan kopi sesuai dinikmati pada bila-bila masa oleh sesiapa saja.

Promosi Happy 11.11 Sale, rugi kalau tak grab Chek Hup Coffee Brown!

Istimewanya Chek Hup Coffee Brown ialah rasanya yang berkrim dan smooth. Bayangkanlah kopi ini dirumus khas menggunakan gula perang, karamel dan bebas perisa kopi tiruan. Ha, maka rugilah korang yang tak pernah cuba kopi gula perang keluaran Chek Hup.

Sekarang Chek Hup tengah ada promosi sempena Happy 11.11 Sale. Paling syok, promosi Buy 1 free 1*!!! Korang beli satu set kombo Chek Hup Coffee Brown, akan dapat satu pek Chek Hup Coffee Brown secara percuma!!!

Bukan itu saja, kalau korang yang baru mendaftar di website Chek Hup, korang layak dapat e-baucar bernilai RM5*. Yang penting, korang follow langkah-langkah di sini.

*Tertakluk pada terma & syarat.

Jadi, apa lagi yang korang tunggu? Inilah masa terbaik nak dapatkan Chek Hup Coffee Brown dan nikmati bersama keluarga serta sahabat handai.

Nak dapatkan maklumat mengenai kopi keluaran Chek Hup dan promosi yang mereka adakan dari masa ke masa, korang boleh follow media sosial mereka dibawah.

Website:Chek Hup

Facebook:Chek Hup

Instagram:@chekhup

SKIP THIS AD ×