berita

Ketulan Emas Dijumpai Di Sungei Wang Setelah 42 Tahun!

December 9th, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Fuh! Dah masuk pertengahan bulan 12, pantas betul masa berlalu. Hujung tahun macam ni biasalah, memang banyak year end sale berlangsung. Masa ni la nak beli hadiah untuk kawan-kawan yang merayakan Hari Natal, betul tak?

Menariknya, sambutan Hari Natal tahun ni, lebih gah dari biasa.  Banyakpusat beli-belah buat sale gila-gila, ada yang bagi pelanggan diorang hadiah, ada juga yang hias pusat membeli belah diorang dengan hiasan diluar jangkaan korang.

Sungei Wang tawar hadiah bernilai RM80,000 tunai di Gold Rush Challenge

Sempena ketibaan Hari Natal tidak lama lagi, Sungei Wang tawarkan hadiah wang tunai RM 80,000 untuk korang semua melalui peraduan Gold Rush Challenge. Sesuai la dengan tema sambutan hari Natal Sungei Wang tahun ni, WOW! Wild Christmas.

Macam mana nak join Gold Rush Challenge? Ha! Mudah je caranya, korang cuma perlu berbelanja sebanyak RM150 dalam dua resit (maksima). Kemudian korang redeem je tiket penyertaan tu dekat customer service, concourse level.

Nanti korang akan dapat tiket untuk Gold Rush Challenge ni. Pastikan korang bawak IC tau. Nanti diorang akan mintak semasa proses pendaftaran.

Scoop 8.8KG ketulan emas!

Untuk pengetahuan korang semua, Gold Rush Challenge ni memerlukan korang untuk scoop ketulan emas menggunakan shovel yang disediakan.

Korang diberikan masa 10 saat untuk scoop ketulan emas tu untuk capai berat 8.8 kg tepat, tak boleh kurang tak boleh lebih, okey! Dalam tempoh 10 saat tu, korang boleh buang dan tambah ketulan emas bagi memastikan berat 8.8 kg tersebut dicapai.

Setiap hari sebanyak RM 1,288 diperuntukkan untuk korang menang. Kalau duit tu tak berjaya dimenangi oleh sesiapa, duit tu akan digandakan pada hari berikutnya. Awesome kan?
**Tertakluk pada terma dan syarat.

Bestnya Sungei Wang!

Sungei Wang tahun ni bertemakan  WOW! Wild Christmas mengetengahkan konsep town ala-ala cowboy. Ada windmill, water tower dan macam-macam lagi.

Yang ni min, tak mau cakap banyak. Korang kena datang dan tengok la sendiri gambar yang min share tu. Kalau korang nak amik gambar background yang cantik kat sini la antara spot terbaik untuk gambar Christmas.

So, cuba korang bayangkan setiap sudut Sungei Wang dihiasai dengan lampu lampu dan kalau korang tak sempat nak beli hadiah Christmas, kat centre court tu ade Christmas Market untuk korang beli pelbagai hadiah dan barangan untuk perayaan tersebut macam coklat, barangan perhiasan rumah, barangan kulit dan macam-macam lagi.

Memang best dan memang WOwww, sambutan Hari Natal di Sungei Wang pada tahun ni. Korang bukan je boleh shopping, boleh OOTD malah korang boleh memenangi wang tunai RM1,288 melalui Gold Rush Challenge.

Korang jugak boleh join aktiviti semasa Christmas yang lain dekat Sungei Wang seperti Christmas Dress-up Competition, Christmas Colouring Contest, Wild West Cowboy Duel Game, Cowboy Santa Meet & Greet dan banyak lagi aktiviti yang korang boleh sertai!

So, tunggu apa lagi? Jom meriahkan sambutan Hari Natal 2019 di Sungei Wang. Ada macam- macam yang menanti anda. Klik link dekat bawah untuk lebih info

http://www.sungeiwang.com/happenings/gold-rush-challenge/

http://www.sungeiwang.com/happenings/3283/

Website: Sungei Wang

Facebook: Sungei Wang

The following two tabs change content below.