berita

Magicboo Tawar Diskaun Untuk Ahli Sehingga 70% Bagi Produk Kecantikan, Rambut & Kulit Wajah Dari Luar Negara.

June 12th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Kami yakin masih ramai antara korang yang bekerja dari rumah. Tapi, ini bukan alasan untuk korang abaikan penjagaan kulit wajah. Kulit wajah masih terdedah dengan habuk dan kotoran dalam rumah walaupun korang tak pergi mana-mana.  

Bagi memastikan kulit korang kekal terpelihara, maintain anjal, cerah dan gebu, Magicboo mengadakan sale besar-besaran untuk ahli mereka dengan diskaun sehingga 70% tau. Wahh, memang terlajak murah!

Magicboo, pusat kecantikan sehenti pilihan ramai!

Magicboo ialah pusat kecantikan sehenti yang ditubuhkan sejak tahun 2001 dan sekarang mereka dah ada lebih daripada 50 cawangan. Apa yang bestMagicboo mempunyai lebih 5000 produk yang korang boleh pilih. Antaranya, produk penjagaan badan, kulit, rambut, kecantikan, manicure, penjagaan kesihatan dan sebagainya.

Magicboo mengimport produk lebih daripada 11 negara luar seperti Britain, Sepanyol, Itali, Denmark, Perancis, Switzerland, Turki, Poland, Australia, Korea dan China serta menawarkan pelbagai rangkaian produk kesihatan yang berkualiti tinggi.

Untuk pengetahuan korang, dulu Magicboo merupakan pembekal pelbagai produk penjagaan badan profesional, pelangsingan, kecantikan, peralatan pendandan rambut, kerusi kerusi syampu dan persediaan lain untuk salun kecantikan dan rambut secara borong mahupun pembelian runcit.

Produk yang mereka tawarkan pula diimport terus dari luar negara dan dipasarkan di Malaysia dan Singapura. Menariknya, produk yang sampai tadi akan terus di hantar ke outlet Magicboo. Yang penting, produk yang diterima bukan saja berkualiti tinggi tapi harga yang ditawarkan juga berpatutan.

Jadi ahli seumur hidup Magicboo & nikmati potongan harga pada bila-bila masa!

Yang menariknya, bila dah jadi ahli seumur hidup Magicboo, korang akan nikmati diskaun tambahan sebanyak 10%  bagi pembelian produk penjagaan kulit, produk penjagaan rambut, produk penjagaan badan atau produk penjagaan rumah, sepanjang masa. 

Pada bulan kelahiran, korang akan dapat menikmati diskaun yang lebih banyak iaitu (diskaun ahli 10% + diskaun bulan kelahiran 10%)

**Tertakluk pada terma & syarat.
**Diskaun ini terhad untuk produk yang mengambil bahagian

Nak jadi ahli Magicboo sekarang cukup senang. Korang cuma perlu berbelanja di butik kecantikan Magicboo sebanyak RM100 dan secara automatik korang layak untuk jadi ahli Magicboo. Kalau dulu, korang  perlu berbelanja sebanyak RM200 untuk menjadi ahli. Jimat banyak kan?

PWP tawar diskaun yang lebih POWER!

Bukan itu saja, Magicboo juga ada tawarkan PWP untuk ahli diorang. PWP kali ni menarik sangat sebab lebih banyak korang berbelanja, lebih tinggi nilai penjimatan yang korang akan terima. Banyak sangat barang yang korang boleh dapatkan seperti hand sanitizer, topeng muka, alat pengerinting rambut, foot tub dan banyak lagi.

Berikut adalah PWP yang wajib korang rebut:

Lebih banyak korang berbelanja, lebih tinggi nilai penjimatan yang korang akan terima.

RM50 ke atas:

RM100 ke atas:

RM150 ke atas:

RM200 ke atas:

RM300 ke atas:

RM500 ke atas:

RM1000 ke atas:

**Promosi sah bermula 5 – 21 Jun 2020
**Tertakluk pada terma & syarat.

Diskaun 70% untuk ahli, Ada lebih 26 produk jenama luar negara!

Selain itu, ahli Magicboo juga akan menikmati diskaun sehingga 70% bagi 26 produk import. So, bolehlah korang jimat  untuk dapatkan produk kecantikan berkualiti tinggi idaman korang dengan harga yang berpatutan.

Berikut adalah produk yang boleh korang dapatkan di Magicboo dengan diskaun kaw-kaw!

Itali:

Produk penjagaan tubuh badan, pewarna rambut dan produk wax dari Itali.

Sepanyol:

Korang juga boleh dapatkan produk penjagaan kulit, produk tubuh badan dan persekitaran rumah. Ini antara produk yang sering mendapar perhatian pelanggan dan mendapat rating yang tinggi.

Korea:

Korea memang terkenal dengan produk penjagaan kulit. Antara produk yang patut korang dapatkan adalah seperti di bawah. Ada face mask, serum dan produk penjagaan mata.

Negara lain:

Jangan ketinggalan untuk cuba beberapa produk kuku, essential oil dengan harga diskaun kali ini. Semuanya memang best sangat digunakan pada kulit.

**Promosi sah bermula 5 – 21 Jun 2020
**Tertakluk pada terma & syarat.

Bagi korang yang nak mengikuti Magicboo terutamanya mengenai sale dan promosi online yang mereka tawarkan, bolehlah lawati website rasmi Magicboo atau follow Facebook, Instagram, Twitter dan WeChat mereka.

Website: Magicboo

Facebook: Magicboo Beauty Malaysia

Instgram: @magicboobeauty