berita

Mencari Pelitup Muka Berkualiti & Murah? Dapatkan Facemask Ini Dengan Hanya RM9.90 Sekotak

August 26th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Sejak penularan pendemik Covid-19 menyerang dunia, mengenakan pelitup muka atau face mask di kawasan umum sudah menjadi satu norma baharu dan diwajibkan di Malaysia.

Bukan itu saja, setiap premis perniagaan yang beroperasi diharuskan untuk mengambil bacaan suhu bagi memastikan pelanggan atau pengunjung yang hadir berada dalam keadaan sihat.

Namun, norma baharu ini menelan belanja yang besar terutamanya bila ada peniaga yang mengambil kesempatan menaikkan harga pelitup muka hingga 3 kali ganda.

Hanya RM9.90 untuk 50 keping pelitup muka!

Jangan tak tahu, korang sebenarnya boleh dapatkan pelitup muka hanya pada harga RM9.90 untuk 50 keping. Pelitup muka 3 lapisan ye! Selain itu, pelitup muka ini ada certificate yang sah untuk dikilangkan dan digunakan dengan selamat.

Paling penting, pelitup muka ini tahan lasak dan tidak mudah putus. Harganya juga mampu milik sangat dan berbaloi!

Ada hadiah menanti korang untuk setiap kotak pembelian

Sebagai penghargaan, korang juga akan menerima hadiah percuma untuk setiap kotak pelitup muka yang korang beli. Bagi setiap pembelian sekotak facemask (50 Keping), korang akan terima 5 sachet White Coffee Nanyang Old City. Paling best, lagi banyak korang beli lagi banyaklah free gift yang korang akan dapat.

Dari oversea ke? Nanti lama nak kena tunggu..

Tak guys! Walaupun dikilangkan di China, produk ini adalah produk ready stock di Malaysia yang telah diimport oleh syarikat Eepro Sport Apparels bagi memenuhi permintaan tinggi pelanggan. Proses penghantaran pun tak lama sebab produk dihantar dari warehouse mereka di Subang.

“Kualiti terbaik” – Pelanggan

 

Rasanya korang boleh baca, tengok dan nilai sendiri review yang pelanggan dah kongsikan di Shopee dan Lazada. Produk baik dengan harga terbaik mestilah orang suka.

Jadi, bagi yang nak dapatkan face mask, korang boleh beli terus di link yang admin share dekat bawah. Confirm berbaloi-baloi.

Shopee: eeprosportapparels

Lazada: Eepro

Facebook: Eepro Sport Apparels

SKIP THIS AD ×